Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
SebastianW napisał(a):Tu masz paczkę z logasami:
http://www.volkswagen.de/content/medial ... 131216.zip
Wrzucasz na pendrive i dalej musisz pogrzebać w ustawieniach, z tego co pamiętam to się robiło z poziomu Radio -> stacja radiowa -> ustawienia
opst napisał(a):@sulik76
sposób dodawania obrazków jest opisany w instrukcji systemu audio. można użyć instrukcji od Skody (jest bardziej po polsku i online)
artek_27 napisał(a):jak masz ogólnie jakieś loga to byłbym wdzięczny
RedBool napisał(a):A Co tu tlumaczyc wejdz w link i tam masz wszystkie liga (każdy kraj)
bart014 napisał(a):RedBool napisał(a):A Co tu tlumaczyc wejdz w link i tam masz wszystkie liga (każdy kraj)
No ja nie widzę pod tą linką logo tylko jakąś masę tekstu...
daniel28 napisał(a):Czy jest opcja okładek albumów BT, cd , iPad ? standardowo wiem że nie, ale może ktoś coś wymyślił
Pelikson napisał(a):Na dole musisz ściągnąć plik Polen, rozpakować na karcie SD i gdzieś później w ustawieniach radia dodać dane logo do danej stacji.
Ocelot napisał(a):Ja wrzuciłem na pendrive rozpakowane okładki. Potem w ustawieniach radia...
daniel28 napisał(a):Czy jest opcja okładek albumów BT, cd , iPad ? standardowo wiem że nie, ale może ktoś coś wymyślił
Oracle napisał(a):Ocelot napisał(a):Ja wrzuciłem na pendrive rozpakowane okładki. Potem w ustawieniach radia...
Panowie, w tym momencie zaczynacie tutaj mylić loga stacji radiowych z okładkami... a wszystko przez pytanie kolegi:
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości