Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
jojek2007 napisał(a):Tylko że antracyt to kolor taki jak na zdjęciu wyżej
miroA3 napisał(a):zwłaszcza ze przy klimatyzacji manualnej innego srebrnego niz swietlisty nie bylo
ale swietliste tez byly dwa - N87 i VyW
skoro po VIN nie mozesz dojsc, co jest wlasciwie niemozliwe ( ale to seat )
to odpinasz w 15seknd ktorys z tych plastikow np wlasnie od swojej klimatyzacji manual
i tam z tylu masz numer czesci, a na niej numer 1P1 819 110 N87 ( to wlasnie kolor ) lub VYW
nie mogles miec srebnego ONA, bo nie ten okres stosowania przy klimie manualnej, tak samo czarny persia ZVJ, bo to lineaR
czy galena srebrny GB1 , czarny persia CCC, szare aluminium BOS, bo to juz polifty
-- 31 sie 2016, o 12:39 --
michu, a po twoim VIN bez zadnej watpliwosci wychodzi kolor srebrny swietlisty N87
nie wiem skad i jak w aso mieli dylematy, nie ma zadnych, ale to zadnych watpliwosci
pamietaj tez na przyszlosc ze masz model2009, to istotne czasem
i tak zaraz pomalujesz
Zawsze Ci pozostaje...k_giez napisał(a):Witam,
Potrzebuję do mojego Leona 1P (2008) z manualną klimatyzacją ramki pod nawigację (zaokrąglone rogi) , znalazłem na allegro ogłoszenie mają różne odcienie które dobierają na podstawie Vin, jednak nie dają gwarancji że odcień będzie identyczny jak w samochodzie z raci że ramki mają nowe a samochód ma 12 lat, niby części mają z ASO, koszt 220 zł, orientuje się ktoś ile bezpośrednio w ASO wołają za taką ramkę ? czy z ASO taki odcień pasuje idealnie ? Myślę jeszcze żeby kupić czarną ramkę, przynajmniej będzie spójna z radiem.
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość