Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
to pytanie na serio?:DXGrzesX napisał(a): Colour" ?
czyli twierdzisz, że wyświetlacze 5" i 5.8" są monochromatyczne ?Vampire1984 napisał(a):Przepraszam ale zapomniałem tez dodać ze przy czarno-bialym podstawowym ekranie 5" i 5.8" jego jakość jest gorsza,
XGrzesX napisał(a):czyli twierdzisz, że wyświetlacze 5" i 5.8" są monochromatyczne ?Vampire1984 napisał(a):Przepraszam ale zapomniałem tez dodać ze przy czarno-bialym podstawowym ekranie 5" i 5.8" jego jakość jest gorsza,
Vampire1984 napisał(a):5 jest mono, 5.8 podstawowy jest kolorowy 5.8 z navi jest kolorowym wyświetlaczem o lepszej jakości i odwzorowań kolorów przez wzgląd na nawigacje.
Vampire1984 napisał(a):Mogę z cala pewnością stwierdzić ze już cz-b wyświetlacz na konsoli środkowej lepiej wygląda niż pseudo kolorowy:)
Ten miedzy zegarami to MFD(Multi Function Display) i jest on zawsze 3.5"
kapishon napisał(a):czy ktoś się może orientuje czy Media System Plus obsługuje pliki muzyczne .flac
B3N napisał(a):Audio CDs (up to 80 min). CD-ROM, CD-R-, CD-RW, audiodata CD up to a maximum of 700MB (megabytes) with file systemISO 9660, levels 1 and 2, Joliet orUDF 1.02, 1.5, 2.01, 2.5 SD and MMC memory cards inthe file system FAT12, FAT16,FAT32, xFAT or VFAT up to a maxi-mum of 2 GB (gigabytes), SDHCcards and SDXC cards.– AUX-IN: ⇒ page 28– MEDIA-IN or MDI: external datamedia compatible with the ME-DIA-IN multimedia interface⇒ page 29– Digital specification of the audio .– Rates of 160 kbit/s (recommended)up to a maximum of 320 kbit/s and 48kHz of sampling frequency.– Formats: MPEG-1 and -2 Layer-3(.mp3).– Formats: Windows Media 8 and 9 au-dio (.wma, .asf).– Formats: MPEG-2 and -4(.m4a, .m4b, .mp4, .aac).– Playlists in formats M3U, PLS, ASX,B4S and WPL.– A maximum of 4000 files, and 1000files per directory (on memory cards)
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości