Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Abgan napisał(a):Cyanide, jak wpadniesz na jakiś pomysł to się podziel. Też będę kupował yanosika do Leona 5F i też mam zgryz z wymyśleniem gdzie go umieścić.
Apka w telefonie ma dużo problemów, które rozwiązuje dedykowane urządzenie:Odtwarzanie muzyki/radia jest przerywane za każdym razem gdy dostajesz powiadomienie yanosika
Yanosik idzie w tło, kiedy rozmawiasz przez telefon
..albo kiedy strumieniujesz muzykę z telefonu
...albo gdy chcesz korzystać z nawigacji (innej niż yanosikowa)
Apka mi ostatnio zostawiła swój ekran jako tapetę telefonu. Kombinowałem dość długo, żeby to odkręcić, aż w końcu się poddałem i zrestartowałem telefon
Jeśli chcę korzystać z apki, telefon muszę wyjąć z kieszeni. Jeśli chcę potwierdzić/anulować zgłoszenie muszę włączyć ekran - albo trzymać ekran włączony non-stop podczas jazdy, co żre baterię bez sensu
Abgan napisał(a):Cyanide, jak wpadniesz na jakiś pomysł to się podziel. Też będę kupował yanosika do Leona 5F i też mam zgryz z wymyśleniem gdzie go umieścić.
Apka w telefonie ma dużo problemów, które rozwiązuje dedykowane urządzenie:Odtwarzanie muzyki/radia jest przerywane za każdym razem gdy dostajesz powiadomienie yanosika
Yanosik idzie w tło, kiedy rozmawiasz przez telefon
..albo kiedy strumieniujesz muzykę z telefonu
...albo gdy chcesz korzystać z nawigacji (innej niż yanosikowa)
Apka mi ostatnio zostawiła swój ekran jako tapetę telefonu. Kombinowałem dość długo, żeby to odkręcić, aż w końcu się poddałem i zrestartowałem telefon
Jeśli chcę korzystać z apki, telefon muszę wyjąć z kieszeni. Jeśli chcę potwierdzić/anulować zgłoszenie muszę włączyć ekran - albo trzymać ekran włączony non-stop podczas jazdy, co żre baterię bez sensu
Abgan napisał(a):Ocelot, dzięki za wskazówkę, podłubię w opcjach telefonu. Ja swojego nie ładuję w samochodzie. Ładuję go co drugą noc i jest to tylko jedna z rzeczy, które w nim cenię - nie wiem nawet gdzie mam ładowarkę samochodową i nie muszę wiedzieć.![]()
Cyanide, niezły pomysł. Czekam na wnioski
pebe86 napisał(a):Cyanide, daj znać jak już to zamontujesz i podziel się zdjęciami. Chętnie zobaczę efekt finalny
Gregor napisał(a):Jestem tylko ciekaw jak wygląda ładowanie Yanosika z tego portu USB. Był już temat, że port USB w schowku nie daje rady doładować telefonu ze względu na niski prąd <500mA ponieważ ma on inne przeznaczenie. Może zmieniając umiejscowienie poprawili ten problem?
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości