Witam czy wystepowaly rozne wersje naglosnienia w 1m, poprzedni wlasciciel zamontowal navi mfd i w porownaniu z leonem kolegi z radiem aura u mnie bas praktycznie nie istnieje, wystepowaly rozne wersje glosnikow?
No wlasnie ja tez nie moglem sie nadziwic jak wsiadlem do leona kolegi, nie pozostaje mi nic innego jak dobrac sie do glosnikow i zobaczyc co u mnie siedzi, bo roznica jest duza. U kolegi od az delikatnie fotele drza a u mnie ledwo puka cos w drzwiach, Piotras te blaupunkty generuja troche basu?
Blaupunkt dobrze działa - na tyle dobrze że w 5ciu autach poprzednich modziłem audio na wstępie, a tu dałem sobie spokój bo po prostu nie trzeba. Gra dość przyzwoicie jak na 10letni sprzęt.
A wiec glosniki z tylu orginalne, z przodu woofery tez ale jest dolozony inny gwizdek i jakas zwrotnica, ominelem zwrotnice i jest troche lepiej, poprzednik odciol orginalna kostke od glosnika i tu teraz prosba o zrobienie fotki tej kostki glosnika bo nie wiem gdzie szedl plus a gdzie minus do glosnika, poratuje ktos?
Problem znaleziony, przy wygluszaniu drzwi zauwazylem ze poprzedni wlasciciel dokladajac zwrotnice odwrocil faze w przednich drzwiach, plus z minusem zamieniony i wreszcie jakos to gra.