ostatnio zauważyłem na przedniej szybie grubą i długą rysę na przedniej szybie nie jest to pękniecie tylko zarysowanie od np myjni udałem się z tym fantem do firmy która zajmuje się szybami w celu usunięcia niestety powiedziano mi że jest to taki typ rysy iż jedynie wymiana całej przedniej szyby wchodzi w grę niestety poinformowano mnie o drugim bardzo przykrym fakcie okazało się iż szyba czołowa która jest zamontowana w moim aucie nie jest oryginalna szyba i była wymieniana świadczy o tym podobno klej który wycisną się spod szyby a gdy szyba jest wstawiana w fabryce nie dochodzi do takich rzeczy druga sprawa to to iż jest to szyba zielona bez pasa górnego przeciwsłonecznego i nie mogli znaleźć w katalogu Pilkingtona takiej szyby, szybka natomiast ma logo seata i pochodzi z Polskiej fabryki Pilkingtona i co najgorsze auto było odbierane przeze mnie osobiście z salonu jako fabrycznie nowe a sam szyby nie wymieniałem oczywiście. Dlatego moje pytanie brzmi czy macie może górny przyciemniony pas na przedniej szybie i co myślicie o tej całej historii...?
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)