czy orientujecie się może, czy do Leona (1P) Cupra da radę zamontować 17" felgi?
Od Seata otrzymuję rozbieżne opinie. Może macie z tym jakieś doświadczenie?
Z góry dzięki za odpowiedź
Pzdr!
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Piotrek_tdi napisał(a):Każde 17" powinny pasować które mają et35-
zlq napisał(a):Udało mi się przymierzyć 17-tki z FRa 1P (model felgi Alhioth) i o ile pasowały do zacisku "po obwodzie" felgi, o tyle od przodu, od strony śrub już było ciasno. To da się jednak zmienić ET.
olus napisał(a):zlq napisał(a):Udało mi się przymierzyć 17-tki z FRa 1P (model felgi Alhioth) i o ile pasowały do zacisku "po obwodzie" felgi, o tyle od przodu, od strony śrub już było ciasno. To da się jednak zmienić ET.
ale tych felg nie mogles dokrecic? czy poprostu kilka mm zostalo miedzy zaciskiem a ramieniem felgi?
noktoto napisał(a):Mógłbym pokazać te fotki na forum SEATCupra.net? Kolesie nie chcą uwierzyć w tą konfiguracje
noktoto napisał(a):Faktycznie nie jest źle, podobnie wygląda sprawa z hamulcami w FR i felgą 16stką.
Mógłbym pokazać te fotki na forum SEATCupra.net? Kolesie nie chcą uwierzyć w tą konfiguracje.
SopelGD napisał(a):Nie mam pojęcia jak udało wam się założyć felgę z ET ponad 50?
olus napisał(a): any ideas?
sat666 napisał(a):Czy ramka grilla nie powinna byc czarna?
Piotrek TS napisał(a):Felgi 17 wchodzą na styk ale bez żadnego dystansu
Piotrek TS napisał(a):u siebie mam na zime orginalne VW Passat felgi MY06 i wchodza bez problemu
martig napisał(a):ja mam od audi zdaje sie et 54 i wchodza bez problemu ale to moze kwestjia budowy felgi i ramion
Powrót do Leon 2 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości