Reklama

Zapraszamy do polubienia naszego nowego fanpage na Facebook'u.

Lampy w wersji stylance

Dane techniczne, osiągi, eksploatacja....

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

Lampy w wersji stylance

Postprzez Muka » 27 stycznia 2014, 17:29

Witam posiadam Leona 1.4 tsi stylance Chciałbym sie dowiedzieć sie jakie lampy montowano zwykłe czy Bi-Xenony albo jak sprawdzić jakie powinny sie znajdować ? ponieważ kupiłem sprowadzonego Leona z 2012 roku swieci mi sie kontrolka swiateł o ktorej zostałem poinformowany. auto znalazło sie u mechanika ktory powiedział ze powinny byc inne lampy lecz chce byc pewien czy ma racje. dodam ze auto było uderzone z lewej strony i dlateo mogly byc załozone zwykłe lampy. ostatnio wyszlo kilka niedociągnięć glownie instalacja elektryczna dlatego zdenerwowany oddałem auto tam gdzie je zakupiłem i jak sie dowiem ze były Bi-Xeony to bede sie tego domagać. z góry dziękuje za każdą pomoc

Nie piszemy w wersji pogrubionej bo sie tego czytać nie da... || Sebool2006
Muka
Stella
Stella

Auto: Peugeot 205

Reklama

Re: Lampy w wersji stylance

Postprzez miroA3 » 27 stycznia 2014, 19:09

1. po numerze VIN
- rozkodowanie wyposazenia i wszystko wiadomo

2. brak regulacji wysokosci swiatel w przypadku xenonow ( chyba ze deska z wylacznikiem tez wymieniona )

3. na tylnym wahaczu czujnik poziomowania ( polift ma tylko jeden taki czujnik )

4. zderzak z instalacja spryskiwaczy ( o ile nie wymieniony )
- wiekszy zbiornik na plyn z dwoma pompkami itd

5. jako ze to bixenon z AFS ( skrętne ) z prawej strony ( pasazer ) za zaslepka jest sterownik systemu AFS
identycznie jak z lewje strony kierowcy bezpieczniki

itd
miroA3
FR
FR

Region: małopolskie
Auto: FR 2.0 TSI
Silnik: CCZB 2.0

Powrót do Leon 2 - Techniczne Ogólne