Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
lukas4567 napisał(a):Dobra jeszcze jedna sprawa. Czy to normalne w tym samochodzie że jak wejde to środka to po kilkunastu sekundach wszystkie drzwi sie same zamykają, ryglują???
lukas4567 napisał(a):Ok Panowie sprawdziłem już wszystkie te rzeczy.
Bagażnik otwiera i zamyka sie z kluczyka, ale trezba potrzymać z 3 sek.
Drzwi sie zaryglowują same po przekroczeniu ok 2o km na godzinie.
Haszeer napisał(a):panowie odświerze kotleta lecz w innym stylu. jak zrobićtakie cos?https://www.youtube.com/watch?v=QJEKYGdpqaA
-arti- napisał(a):Ja założyłem Magnetii Marelli bo pomimo opisu siły wyrzutu 500 Nm są jakby ciut słabsze i klapa otwiera się idealnie w całym zakresie jej pracy.
PS: Aby zamknąć klapę /po modzie/ trzeba będzie dość sporo siły użyć.
Haszeer napisał(a):-arti- napisał(a):Ja założyłem Magnetii Marelli bo pomimo opisu siły wyrzutu 500 Nm są jakby ciut słabsze i klapa otwiera się idealnie w całym zakresie jej pracy.
PS: Aby zamknąć klapę /po modzie/ trzeba będzie dość sporo siły użyć.
ile zaplaciles? to sa takie wraz ze spreżynkami? a co do zamykania, jaki jest tego powod? moglbys nagrac filmik jak to u Ciebie dziala?
Haszeer napisał(a):to jak mowisz ze 500Nm sa za mocne to czy 400-450Nm nie bylyby lepsze?
dobrze wiedziec, dzieki za infoMisiek napisał(a):Temat był poruszany i opisany w innym wątku.
Od siebie dodam że miałem tego moda ok roku, może półtora, ale zrezygnowałem. Raz że klapa ciężej się zamykała (w lecie jeszcze gorzej) a dwa że czasem występował błąd zamka klapy. Miało to chyba związek z tym że odbojniki i mocniejsze siłowniki zbyt agresywnie wypychały klapę w pozycji zamkniętej. Czytałem też opinie że prowadziło to do uszkodzenia zamka klapy
Powrót do Leon 2 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość