swierg, jeszcze jedno pytanie. Piszesz ze masz podłączone bezpośrednio pod gniazdo w skrzynce bezpieczników. Sprawdziłem wszystkie wolne gniazda i jest tam napięcie stałe ok 12v a chciałbym żeby napięcie pojawiało się w momencie włączenia zapłonu tak jak jest to w ori. A w momencie jak poprowadzę napiecie z gniazda to po wyłączeniu zapłonu dalej będzie...chyba ze coś źle rozumuje:

-- 3 sierpnia 2015, 17:19 --
I jaki konektor kupić żeby pasował do skrzynki?
-- 4 sierpnia 2015, 18:40 --
Uporałem się dzisiaj z gniazdem zapalniczki. Trochę samozaparcia i wszystko można. Samo gniazdo najwyższej jakości nie jest ale jak się zużyje to wymienię na jakieś ori ze szrotu. Zastosowane przewody(linki) 2,5 mm - ok 4 m konektor oczkowy , 2 wsuwki , gniazdo konektora. 4h roboty ale satysfakcja gwarantowana. Napięcie pojawia się po włączeniu zapłonu . Zapalniczki podłaczona pod nowe gniazdo bezpieczników

-- 13 sierpnia 2015, 14:46 --
Doszła do mnie ori zapalniczka z superba i po wymianie wyglada jak ori

-- 3 maja 2016, 11:23 --
Panowie chce dołożyć 3 gniazdo pod wideorejestrator tylko zastanawiam się gdzie je zrobić z prawej strony w okolicach schowka żeby się zmieściło. Może ktoś robił w tych okolicach ? Do video lepiej zrobić stałe czy po zapłonie?
-- 11 maja 2016, 19:16 --
Dzisiaj zrobiłem kolejne gniazdo ze stałym , ciągłym 12 V typowo pod videorejestrator