luki530 napisał(a):Kamil2398 napisał(a):Masz poliftowe zegary czy przedlift?
W polifcie (w moich z 2012 występuje czujnik światła, gdy jest ciemno, świecą same wskazówki, gdy przyświeci słońce rozjaśniają się tarcze, swoją drogą nie wiem co Seat miał na myśli robiąc to w odwrotny sposób niż np w telefonach ale trudno

)
To masz coś na odwrót bo u mnie polifcie wskazówki świecą w dzień a tarcze w nocy.
Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka
Wydaje mi się, że jest to zależne od wersji zegarów, znaczy rocznika. Ja mam te z czerwonymi wskazówkami które były tylko w 2012 i działają u mnie tak samo jak np w passacie(Czytałem o tym na forum passata, tak jak wspomniałem wcześniej w dzień gdy przyświeci słońce to tarcze się rozjaśniają, w przypadku wjazdu np do garażu gdzie jest całkiem ciemno zostają podświetlone tylko wskazówki.). Jeżeli włączę światła mijania gdy jest noc to do podświetlenia wskazówek dołączają tarcze. Gdy światła są wyłączone i jest noc lub ogólnie ciemno to świecą same tarcze.
Kodowania nie jestem w stanie podesłać ponieważ nie mam kabla, ale z tego co robiłem to z moim znajomym to nie ma zbyt opcji żeby zakodować coś z podświetleniem. Bo przyzwyczajony do przedlifta gdzie w dzień w ogóle zegary nie były podświetlane chciałem ustawić tak samo te nowe(robiłem przekładkę zegarów polifta do przedlifta). Jeżeli to możliwe to wstaw filmik z tym mruganiem bo jestem ciekawy jak to wygląda.