Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
adamek55 napisał(a):chociaż tyle żeście mnie uspokoili że to nie sprzęgło bo wydatki dużo większe niż wspomniany docisk lub wysprzęglik
adamek55 napisał(a):mam jeszcze pytanie, otóż kiedyś musiałem odpowietrzać hamulce i wtedy potrzebna była interwencja serwisu bo przy tej operacji blokuje się pompe przy pomocy komputera, inaczej odpowietrzyć układu się nie da,
adamek55 napisał(a):ale można wymienić sam docisk i wysprzęglik jeśli sprzęgło jest okej?
pascal96 napisał(a):Problem rozwiązany! odrzucilem za pierwszym razem luz na wałku wzdłużnym gdyz sciagłem dekielek z boku wlozylem palec i sprawdzałem ciagnąc lub pchajac , troche sie dziwiłem ze nie ma ani pol milimetra luzu a przebieg 200 tyś ...tak mogłem sobie sprawdzac a miałem auto na biegu
!!
,a juz chcialem rozgladac za nowa skrzynia gdyz wszystko co moglem juz prawie wymienilem , ... teraz biegi wchodza jak "w maslo "
![]()
Jeśli ktos ma z tym problem ze ślaska to moge mu to wyeliminowac , zostal mi jeden pierscien do skasowania luzu jak cos to tel. 508805264
Powrót do Leon 2 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość