Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
czarniakspr napisał(a):Witam, odgrzeję kotleta.
Pacjent Leon 2008 r. 2.0 Tdi (Bmm).
Problem pojawił się dwa miesiące temu, przestała działać wycieraczka szyby tylnej, spryskiwacz działa bez zarzutu.
Poszperałem na forum, i w miarę możliwości przeczyściłem krańcówkę bagażnika, niestety nie pomogło.
Na dworze, robi się cieplej, będę musiał podłączyć bezpośrednio prąd do silnika wycieraczki.
Nie mam niestety możliwości sprawdzenia programem o ile wskazywałby takowy problem.
Autko mam od roku i miałem już problemy ze światłem wstecznym i wycieraczką, jednak wtedy, pomogło przeczyszczenie krańcówki.
Czy ktoś spotkał się z podobnym problemem?
Dziękuje za pomoc.
czarniakspr napisał(a):Sprawdziłem pierwotny silnik wycieraczki podłączany na sucho pod akumulator - działa.
Zakupiłem po taniości drugi silnik, działa również po podłączeniu do akumulatora.
Ciągle jednak wycieraczka nie działa po zamontowaniu w klapie. Przestawienie manetki, nie daje, żadnego efektu. Dodam, że spryskiwacz dała.
Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły?
Dziękuje
Dziękuje za odzew, przy otwartej klapie nie działa, światło wsteczne, niestety nie posiadam fisa.lucasnufc napisał(a):A to przy otwartej pokrywie bagaznika nie dziala swiatlo wsteczne? Masz fisa czy ten biedny licznik? Tez stawiam na zamek.
Powrót do Leon 2 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości