Kręce jostickiem -> ruszają się oba lusterka równocześnie, lewe i prawe zgodnie z ruchem dzojsticka
Ustawiam pokretlo na R
Krece jostikiem -> rusza sie tylko prawe lusterko

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
cypreess napisał(a):Tak ma byc?
Matejko69 napisał(a):ale wg mnie bez sensu jesli ruszaja sie tak samo
mistic1234 napisał(a):wcześniej tego nie było i jestem na 100 % pewny
(tylko szkoda ze ktos nie poszedl po rozum do glowy i nie opisał tego jako L+R [ogrzewanie] R) bo L [o] R jest mylące.
belzi napisał(a):To jak jest w koncu w 1M, bo instrukcja pisze, ze jest tak, jak mowi Sam
cypreess napisał(a):Ustawiam pokrętło na L.
Kręce jostickiem -> ruszają się oba lusterka równocześnie, lewe i prawe zgodnie z ruchem dzojsticka
Ustawiam pokretlo na R
Krece jostikiem -> rusza sie tylko prawe lusterko
WTF? Tak ma byc? (dodam ze wczesniej nie zauwazylem tego bo zawsze patrzylem na lewe lusterko jak ustawialem na L, dopiero kumpel mi zwrocil uwage "patrz prawe sie rusza")
cypreess napisał(a):Nie prawda. Lusterka w pozycji "grzanie" grzeja sie niezaleznie od przycisku grzania tylnej szyby. Temat ten dyskutowalismy na ostatnim spocie z Funcarverem. Rekomendacja seata jest taka zeby jezdzic z pokretlem na L lub na R bo inaczej predzej czy pozniej przepalimy lusterka.
AdamTower napisał(a):cypreess, jeśli masz pełny FIS a widzę, że masz - to możesz ustawić aby lusterka ustawiały się pojedyńczo. Wchodzisz w SETUP auta i tam jest opcja odpowiedzialna za ustawianie lusterek.
AdamTower napisał(a):cypreess, jeśli masz pełny FIS a widzę, że masz - to możesz ustawić aby lusterka ustawiały się pojedyńczo. Wchodzisz w SETUP auta i tam jest opcja odpowiedzialna za ustawianie lusterek.
Matejko69 napisał(a):jest i u mnie tak jak pisaliscie, oba lusterka ida albo do wewnatrz auta albo na zewnatrzy i wiadomo albo gora albo dol
martig napisał(a):Mam takie pytako dotyczace lusterka, ale wewnetrznego w 1P , zeby nie zakładac nowego posta, czy mozna kupic do Leonka 1P lusterko wewnętrzne takie fotochromatyczne, samosciemniajace, w ASO nie potrafili mi pomóc.
Moze mozna z jakiegos innego auta z grupy vag zamontowac na zasadzie plug & play
martig napisał(a):AdamTower, dzieki , ci w ASO to ...... brak słów, musze dopasc jakiegos rozbitka z takim luserkiem i zamontowac i to jak najszybiej
BoRaS napisał(a):po wlaczeniu wstecznego rozjasnia sie
AdamTower napisał(a):ooo, tego nie zauważyłem....muszę sprawdzić
BoRaS napisał(a):No Miales fabrycznie to lustro?? Moze nie masz podlaczonego zasilania z wstecznego???
macios6 napisał(a):domykania szyb z pilota przy nacisnieciu centralnego?
Mt-01 napisał(a):Można je przekręcić o 180'' od ustawienia na grzanie. Jest tam jakaś ikonka. Co to za opcja, bo nie zauważyłem niczego "podejrzanego" po przekręceniu w tą pozycję
misiek_t napisał(a):Powinny się zamknąć\złożyć. Tzw. elektrycznie składane lusterka.
misiek_t napisał(a):składane lusterka są w każdym nawet najuboższej wersji Leona.
noktoto napisał(a):Nie w każdym. Jednak jeśli jest pokrętło z pozycją składania, to powinny się składać.
Powrót do Leon 2 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość