Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
kszalek napisał(a): Mógłby mi ktoś podać numer który podam po prostu w aso do tej poprawnej końcówki?
biegacz napisał(a):W salonie Seata chcą 150zł
bubolak napisał(a):Ja mam Valeo Xtrm i są fatalne. Od nowości piszczą tak, że aż mnie ch.j strzela
biegacz napisał(a): Niedawno kupiłem wycieraczki Boscha, ale pozostawiają smugi i rozmazują.
grzesiu221283 napisał(a):Panowie nie widzę problemu kupić co miesiąc albo częściej same pióra . Komplet kosztuje 11 zł i po kłopocie .
olus napisał(a):grzesiu221283 napisał/a:
Panowie nie widzę problemu kupić co miesiąc albo częściej same pióra . Komplet kosztuje 11 zł i po kłopocie .
to ciekawe, a gdzie masz piora po takiej cenie?
misiek_t napisał(a):to jak w leo 2 wymienić same gumki??? bardzo mnie to ciekawi, że za 11 zł można mieć nową wycieraczkę
zajcu napisał(a):A orientujecie się może gdzie takie gumki można dostać? W sumie troszkę pewnie roboty z tym będzie za pierwszym razem, ale zawsze zostanie pare groszy na inne mody.
martig napisał(a):www.aeroauto.pl / info@aeroauto.pl / 518469199 /
TomekN napisał(a):wytrzymały jakieś 4m
podobnie jak u mnie czaje sie na kamien czaje i nic ... sory za OT. musze zrobic ta invisible wycieraczkemartig napisał(a):Co do wycieraczek to duze znaczeni ma stan szyby, moja ma juz sporo "wżerów" i zapewne to dobija wycieraczki
Powrót do Leon 2 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości