Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Smaler napisał(a):Muszę powiedzieć że przeczytałem te 21 strony usterek a i tak nie wąchałem się ani trochę i zamówiłem sobie dziś w salonie LeonikaTeraz jeszcze tylko trzy miesiące trzeba czekać
aż go leniwi Hiszpanie wyprodukują
Smaler napisał(a):... Teraz jeszcze tylko trzy miesiące trzeba czekaćaż go leniwi Hiszpanie wyprodukują
do ASO z tym - mozesz miec cos zwalone co zagraza bezpieczenstwu. Nie ma prawa tak sie zachowywac.kristo napisał(a):A i jeszcze jedno przyszło mi do głowy : podczas b.szybkiego pokonywania łuku/zakrętu włącza się denerwujący "bzyczek" od zapinania pasów - po łuku mija
Osa napisał(a):a z półka to można samemu dokręcić krzyzakowym śrubokrętem. Mi od drgan całkiem sie jedno odkręciło a drugie było luźne
jakobsjw1400 napisał(a):Z tym skrzypieniem lusterka bocznego jeździłem 3 razy tylko smarowali nic to nie dawało a mówili, że trzeba poczekać żeby smar się rozszedł
to jest w twoim interesie, jak później udowodnisz ASO, że miałeś coś robione na gwarancjikristo napisał(a):Jeszcze jedno - czy wszystkie moje reklamacje /wątpliwości/zgłoszenia nie powinny być odnotowywane w książce serwisowej pojazdu ? bo jakoś moje aso się nie kwapi do tego .
leo2ein1 napisał(a):czasem przy gwaltownym ruszaniu lub przy hamowaniu slychac bylo taki metaliczny pojedynczy stuk
Adam napisał(a):Witajcie,
użytkuję FR TDI od listopada 07. Jakie usterki?
1. Skrzypiało przy maksymalnym skręcie kierownicą-ASO poradziło sobie.
2. Coś mi nieraz stuka (czasem jest to stukanie, czasem jakby "piszczenie")w drzwiach kierowcy. Upierdliwa sprawa bo czasem stuka czasem nie. Zgłosiłem, przesmarowali zawiasy, pomogło odrobinę. Jednak chyba bedę dalej męczył ich o rozebranie drzwi i zupełną eliminacje tego stukania.
I to tyle z usterek. Nic poważnego się dotąd nie stało, auto ma 17 kkm, jestem pierwszym właścicielem. Zadowolony jestem.
Reflektory nie parują, ciężko mi cioś powiedzieć o pleśnieniu pod maską bo auto pod dachem trzymam.
pozdrawiam
Powrót do Leon 2 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość