Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Tom-Tdi napisał(a):Seaty (Leon,Altea,ToledoIII) przeznaczone na polski rynek fabrycznie nie mają tej kontrolki, trzeba zmienić zegary na "nie polskie" np niemcy,włochy, etc. tam ta kontrolka działa
Bodek_28 napisał(a):ja mam auto sprowadzone z Niemiec rok produkcji 2007 i kontrolki nie ma
Tom-Tdi napisał(a):Bodek_28 napisał(a):ja mam auto sprowadzone z Niemiec rok produkcji 2007 i kontrolki nie ma
to ciekawe... ja robiłem swap zegarów na "niemieckie" i bangla,
caligator napisał(a):Ciekawe co piszecie... U mnie kontrolka tempomatu sie zapala na desce rozdzielczej - Leon 2008r. kupiony w Polsce...
coyote01 napisał(a):W jakim sterowniku odczytałeś ten błąd? Jego opis: http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.ph ... 698/005784 mówi żeby sprawdzić błędy w module kierownicy.
Bodek_28 napisał(a):Co masz na myśli pytając w jakim sterowniku?
Bodek_28 napisał(a):Jak sprawdzić błędy w module kierownicy?
Bodek_28 napisał(a):Dodam że czasem też nie działają mi przyciski w kierownicy. Raz działają raz nie. Czy to może mieć coś wspólnego z tym tempomatem?
fenek napisał(a):Witam.
Koledzy posiadam SEAT LEON 1,6B STYLANCE 2007r. modelowo 2008 i trapi mnie jedna rzecz, mianowicie kontrolka tempomatu.
Bo fizycznie ona jest na desce rozdzielczej "widać ja pod światło" - ma kształt takiego zegarka. Lecz ona nie świeci przy włączonym tempomacie. Sprzedawca samochodu powiedział mi że tak ma być, że te wersje tak miały. Ktoś z użytkowników potwierdzi, że te wersje tak mają....![]()
fenek napisał(a):Pewnie producent ma jakieś wytłumaczenie na to.
fenek napisał(a):Bo fizycznie ona jest na desce rozdzielczej "widać ja pod światło" - ma kształt takiego zegarka.
Axee napisał(a):ps. ... wydlubac, zakleic
Powrót do Leon 2 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość