Witam,
Mój problem jest nie tylko prozaiczny co nad wyraz kuriozalny... mianowicie dzisiaj podłączyłem pod mojego Leona lawetę, co wywołało zwarcie i prawdopodobnie spalenie bezpiecznika odpowiedzialnego za (tylne) światło przeciwmgielne, gdyż światło to na aucie pod odłączeniu lawety nie działało. Chcąc wymienić bezpiecznik najpierw otworzyłem pokrywę silnika i tam w skrzynce z bezpiecznikami rozpocząłem poszukiwania przepalonego bezpiecznika, lecz tam wszystko było OK.... po przestudiowaniu instrukcji obsługi dowiedziałem się, iż jest jeszcze druga skrzynka z bezpiecznikami pod deska rozdzielczą- jakie było me zdziwienie kiedy okazało się, że pod deską rozdzielczą oprócz kilku przekaźników nie ma ani jednego bezpiecznika...
Wersja angielska instrukcji Leona II (znaleziona w w download'zie) mówi, iż bezpiecznik odpowiedzialny za światło przeciwmgielne to numer 19 pod deską rozdzielczą, wersja polska, którą kupiłem z autem nic nie mówi o bezpieczniku światła przeciwmgielnego.
Mój Leon to wersja Reference 1,6i rok 2007- bardzo proszę o podpowiedź, bo głupio będzie jechać do ASO z taką duperelą?!
Pozdrawiam,
JJ