Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
pkonrad napisał(a):AdamTower napisał(a):U mnie jak załączam tempomat pojawia się lampka (rok 07.2006, modelowo 2007)
U mnie jest dokłandnie tak samo. Samo przełączenie włącznika tempomatu na ON nie odpala lampki na tablicy wskaźników. Zaświeca się ona dopiero kiedy zaczynasz jechać na tempomacie. Mam duży MDF
dariuszgryga napisał(a):po co światła drogowe halogenowe przy bi-xenonach???
dariuszgryga napisał(a):Problem polega na tym ze leon jest wyposażony w tempomat, to dlaczego nie ma sygnalizacji lampka przy zegarach???
AdamTower napisał(a):U mnie jak załączam tempomat pojawia się lampka (rok 07.2006, modelowo 2007)
olus napisał(a): mnie rocznik 08 kontrolka tempomatu zapala sie dopiero po ustawieniu predkosci.
zdarza sie ze jezdze z tempomatem w pozycji on, ale nie wlacza to kontrolki.
dopiero jazda na tempomacie to powoduje
toma86 napisał(a):wciskac krotko SET
PeterSC napisał(a):wlasnie po takim powinna sie pojawic zielona kontrolka na zegarze i trzymac juz powinien dana predkosc
noktoto napisał(a):PeterSC napisał(a):wlasnie po takim powinna sie pojawic zielona kontrolka na zegarze i trzymac juz powinien dana predkosc
Warto dodać, że kontrolki tempomatu w wielu samochodach po prostu nie ma.
zaniuch napisał(a):u mnie w BKD również nie ma kontrolki, a szkoda.
Drops napisał(a):z boku manetki na samym rancie masz jeszcze dwa przyciski takie jak po prawej stronie do zmian wskazań komputera tj spalanie, zasięg itd ( przynajmniej u mnie tak jest ) to z lewej strony jak dasz tempomat na ON naciskaj w górę, u mnie po naciśnięciu samego set też nie zawsze zaskoczy ale już jak nacisnę w górę ten przycisk to lekko przyśpieszy i trzyma już prędkość
Powrót do Leon 2 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość