Powiem szczerze ze znam odpowiedz ale wolałbym się najpierw upewnić zanim podejmę jakiekolwiek kroki. Kupiłem kilka dni temu leona

pozdr
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
gural napisał(a):czyli najlepiej zadzwonię do dwóch salonów w Łodzi i się tam dowiem, żeby potem nie było jaj, a jeszcze lepiej jak mi podpiszą pisemko, że taka optyka nie grozi utratą gwarancji
Psiko napisał(a):gural
Rozumiem że zamierzasz foliować szyby. Koledzy zapomnieli Ci napisać że plastikowa szybka przy klamce tylnych drzwi nie bardzo się foliuje. Robią się purchle i po jakimś czasie folia wygląda beznadziejne. Trzeba było dopłacić 590 zł i mieć fabrycznie przyciemniane szyby.
michas napisał(a):Co mają szyby do gwarancji ? Ja na własną ręke przyciemniałem po namowie sprzedającego
tomi86 napisał(a):sprzedawca poinformował mnie ze moge przyciemnic szyby i nawet poda mi dwa punkty gdzie to dobrze zrobia ale gwarancji mi na to auto juz nie da
misiek_t, olus, Gwarancję może odebrać każdy dealer, który stwierdzi, że w aucie zostało coś ruszone poza ASO. Jeżeli chodzi o serwisowanie w "profesjonalnych warsztatach" to krótka piłka - żeby serwis zrobił coś na gwarancji musisz udowodnić, że przegląd został wykonany według procedury + wydruk z VAS-a + check lista przeglądowa do której nikt nie ma wglądu poza ASO -> wniosek i tak nic nie wskórasz.
misiek_t napisał(a):Ale to wymog producenta,czy wymysl ASO?
Wiem ze z ASO nie ma przelewek.Maja monopol i bronia tego rekami i nogami.Ale prawo jest prawem i ASO musi to respektowac.Czesto klient sie nie zna.Panowie w ASO mowia "skladnie i sensownie",no i klient czyni co mowia,bo sie nie zna.Ja nie mam tego problemu bo auto juz nie jest na gwarancji,ale powiem szczeze ze dokladnie bym sie tym zainteresowal biorac nowe auto z salonu![]()
Powrót do Leon 2 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości