Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Launch Control w manualu jest w każdym i znajduje się w stopach kierowcyHaker248 napisał(a):U mnie w 2007 fr tdi w manualu również jest i jak ktoś chce wystartować szybko i umie operować sprzęgłem to faktycznie pomaga, uzależnione od ESP ponieważ przy wyłączonym ta funkcja nie działa a przy włączonym ESP działa, nie wiem jak u innych
Można i takSeqtor napisał(a):Uznaje to bardziej jako gadżet i ciekawostkęDobrego startu nie zapewni mi samo rozkrecenie silnika do 3k obrotów.
Wątek powstał bo tak jak ja wiekszość pewnie kojarzy LC z DSG niż ze skrzyniamu manualnymia jednak.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
untaztood napisał(a):U mnie w manualu jest LC, które deaktywuje się wyłączając ESP.
krystian_j napisał(a):untaztood napisał(a):U mnie w manualu jest LC, które deaktywuje się wyłączając ESP.
Mam to samo ale to raczej nie jest LC.
Chodzi Ci o to że przy wciśniętym sprzęgle silnik kręci się tylko do 3000 obr/min? Jeżeli się wyłączy ESP to tego nie ma.
Szary93 napisał(a):U mnie działa przy wyłączonym ESP, a reguluje się tak : https://www.youtube.com/watch?v=BHzxOyq2NKE
Szary93 napisał(a):krystian_j, sprawdzałem w moim samochodzie
krystian_j napisał(a):A jeszcze jedno masz DSG czy manual?
czarny_ napisał(a):krystian_j napisał(a):A jeszcze jedno masz DSG czy manual?
Powrót do Leon 2 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości