Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
- to niestety nic się nie dzieje, nie mogę sam w ogóle uruchomić tej pozycji serwisowej. Wycieraczki po pracy same ustawiają się w tej pozycji.Aikon123 napisał(a):Wyciągasz kluczyk i włączasz wycieraczki tak jak byś chciał żeby raz machneły (manetką do dołu) i wycieraczki zjadą do dołu i tak zostaną aż do włożenia znowu kluczyka.
jeszcze nie próbowałem, ale jutro spróbuję i napiszę.bzykofm napisał(a):Ktoś mi kiedyś tłumaczył jak to ustawić. Włączasz zapłon (nie silnik), włączasz pierwszy tryb, żeby raz machnęły, i teraz nie pamiętam czy wracasz do pozycji zerowej, musisz pokombinować. Potem w ciągu dziesięciu sekund wyciągasz kluczyk i chyba zamykasz auto. Coś takiego.
jeszcze nie próbowałem, ale jutro spróbuję i napiszę. No i próbowałem i niestety nie działa.bzykofm napisał(a):Ktoś mi kiedyś tłumaczył jak to ustawić. Włączasz zapłon (nie silnik), włączasz pierwszy tryb, żeby raz machnęły, i teraz nie pamiętam czy wracasz do pozycji zerowej, musisz pokombinować. Potem w ciągu dziesięciu sekund wyciągasz kluczyk i chyba zamykasz auto. Coś takiego.
https://www.youtube.com/watch?v=QFWuVfzMGqg
Powrót do Leon 2 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość