Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
czesio_n napisał(a):czy jest możliwość wyjęcia tego jakoś ?
czesio_n napisał(a):gdzie to coś może teraz leżeć w środku ?
czesio_n napisał(a):dzięki za odp. czy dużo jest roboty aby się do niego dostać ?
czesio_n napisał(a):myślisz ze po wyjęciu radia i panelu środkowego bede miał dostęp aby wyjąc ten plastik ? jesli wpadł gdzies głęboko na dół?
czesio_n napisał(a):myślałem że przed filtrem jest jeszcze parownik i nagrzewnica. ciekaw jestem czy dało by się wyjąc to przez kanały na nogi , wyjąc kanał na nogi ( jeśli to możliwe ) i wprowadzić jakąś cienką rurkę od odkurzacza.
czesio_n napisał(a):Może przyda mi się ten środek. Ponieważ nieproszony gość zamieszkał w moim samochodzie ( szczur )dokładnie to pod plastikiem w podszybiu. w tym też miejscu zakończył swój żywot . ale nadal pozostał tam nieprzyjemny zapach po nim. i jako ze jest tam kratka wlotu powietrza do samochodu ( wentylacji) nieprzyjemny zapach unosi sie tez w samochodzie. najgorzej jest jak zapalam samochód po dłuższym postoju. może ten środek pomoże zdezynfekować i usunąć zapach po nim , w tym miejscu co sobie leżał.
Powrót do Leon 2 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości