Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
bonkowiak napisał(a):kupiłem inny moduł bordnetz od tiguana bodajże oznaczenia identyczne jak u mnie lecz jaja że światłami były takie same jak na moim po włączeniu światel wszystkie kierunkowskazy świeciły światłem ciągłym
bonkowiak napisał(a):włączyć opuszczenie lusterka po wrzuceniu wstecznego i nie działalo toto
miroA3 napisał(a):1. sprobowac oryginalnym VCDS, z ew wsparciem ADAKO, jak pisze nawet przy byte
miroA3 napisał(a):bardziej mi chodzilo o to zeby pobawil sie ze sterownikiem ktory kupil od tiguana
bo jego oryginal to uwalony
bonkowiak napisał(a):Jest ktoś ogarnięty z okolic Kielc żeby to zobaczyć?
bonkowiak napisał(a):A co jeżeli bym ci go wysłał , w sensie mój stary moduł? Jest szansa coś zrobić? I co sądzicie o włożeniu modułu 5k0937086 będzie wszystko działać?
Aktualnie musiałem odłączyć akumulator, po podpięciu odrazu świeci przednia prawa postojowka i prawy tylne światło wraz z kierunkowskazem
bonkowiak napisał(a):Zamówiłem ten bez literki na końcu sprzedawca dał 2tyg gwarancji więc w ostateczności oddam, mam jednak nadzieję że będzie pasować
Powrót do Leon 2 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości