Witam, mam problem ze swoim Leonem, mianowicie dzis go kupiłem i przyjechał na lawecie (nie zarejestrowany) u sprzedającego sprawdzałem i było wszytko dobrze a po Przyjeździe na miejsce okazało się, że po przekręceniu zapłonu licznik zapalił się na sekundę, po czym zgasły wszystkie kontrolki łącznie z wyświetlaczem, po odpaleniu nie chodził również Prędkościomierz oraz obrotomierz, Zaczęły też chodzić dwa wiatraki od wentylatorów. Na Placu u sprzedającego było wszystko dobrze, podejrzewam że mógł złapać trochę wilgoci ponieważ jedne drzwi które są uszkodzone przepuściły trochę deszczu do środka. Czy może być to wina bezpiecznika? Jeśli tak to gdzie go szukać jakie ma znaczenie. Proszę o szybkie odpowiedzi z góry dziękuję
Licznik się też nie podświetla, sprawdzałem wszystkie Bezpieczniki w środku i są dobre, zresetowałem go wyjmując akumlator
Pomimo, to ze licznik nie „działa” samochód normalnie odpala, słychać piszczenie jakiegoś czujnika ale np. Nie słychać dźwięku włączonego kierunkowskazu