Z FR nie, ale ze Sport Up owszem. Obniżone zawieszenie, felgi alu 17", fotele kubełkowe. Nie wiem czy ktoś miał krajowego 1.6MPI bardziej wypasionego niż mój Ksenony, elektryka lusterek i 4 szyb, 8pp, sterowanie radia w skórzanej kierownicy, climatronic, tempomat, mały fis, czujniki ciśnienia, przyciemnione szyby fabrycznie.
Trafił się właśnie Leon 1.6 rok 2007 w wersji FR. Znaczy, jeszcze go nie kupiłem, ani nawet nie widziałem, ale w rodzinie jest do sprzedania i się zastanawiam. Sport Up to pakiet porównywalny do FR, wyższy, czy niższy?
Moim zdaniem to nie jest FR, ale Sport Up. Pakiety bardzo zbliżone m.in. zawias ten sam obniżony, fotele kubełkowe. FR ma dodatkowo emblematy, inne zderzaki i inny wzór felg a także inny kolor tapicerki. Daj foto to zobaczymy co to za sprzęt.
Foto na razie nie mam, jak będę miał to wstawię. Raz go kiedyś widziałem, rzuciło,mi się w oczy, ze miał na klapie bagażnika emblemat FR, toteż myśle, ze to jest FR. Z takim silnikiem się trafiają, chociaz bardzo rzadko.