Chciałbym się zapytać czy ktoś kupił, jeździł tym Leonem?
Myślę o kupnie ale chciałem wiedzieć jak się jeździ, czy dobrze śmiga. Proszę o opinie.
Dzięki.
Sebastian
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Sebastian napisał(a):Teraz chciałbym kupić nowego Leona na pewno nie tego 1,9 TDI 105KM
Ile to jest wg ciebie dobre przyśpieszenieSebastian napisał(a):Zależy mi na tym żeby miał dobre przyspieszenie
Ile wg ciebie to jest dużoSebastian napisał(a):z drugiej strony żeby po mieście nie palił mi zbyt dużo.
Poszukaj na forum bo była taka ankieta.A tak z innej beczki wolicie nowego leona czy starego?
Sebastian napisał(a):Teraz chciałbym kupić nowego Leona na pewno nie tego 1,9 TDI 105KM, tylko raczej tego 140KM
paf napisał(a):i jednym z Golfa V
paf napisał(a):tak czy owak coś z tymi turbo jest nie tak
taktiken napisał(a):michał kozak, jakiej poprawki wymagala twoja turbafka? (sorki za OT)
Powinienem dac bana temu Panu bo bredzil jak mowilem ze ma nieszczelnosc - brachu 1 l. Wyborowej i ogorki next timemichał kozak napisał(a):u mnie akurat powstała nieszczelność między turbiną a początkiem wydechu co powodowało że spaliny wydobywały się z pod maski i przy okazji było głośno słychać jak gwiżdże
Tonny S napisał(a):bo bredzil jak mowilem ze ma nieszczelnosc
taktiken napisał(a):dziarsko zbiera sie od 1750obr
michał kozak napisał(a): turbiną wszystko ok , ma się dobrze , u mnie akurat powstała nieszczelność między turbiną a początkiem wydechu co powodowało że spaliny wydobywały się z pod maski i przy okazji było głośno słychać jak gwiżdże
jaro4444 napisał(a):Sebastian bierz BXE. Dłubnięty wypluje spokojnie 150 kucy. Będzie mało to dasz turbinę od ARL (ok 1600-1800 zł nowa) i chłodnicę oleju ARL/ASZ (150 zł używana w stanie idealnym) i bedziesz miał 170 kucy. Więcej to już raczej dół silnika BXE niechętnie przeniesie. Tak czy siak zostanie Ci kasy na dużo piwa i orzeszków Mr. Green
Powrót do Leon 2 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość