Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
est okej choc sorawdzasz ta co nie przenosi sil duzych. Gorna jest wazna.
schnitzer napisał(a):Nie mam klucza dynamometrycznego i nie czuje sie na silach by robic to samemu tym bardziej ze nie mam garażu . Pisze posta dlatego ze szukam kogos poleconego a nie pierwszego lepszego mechanika z garazu. Jesli ktos moze polecic to bym sie ucieszyl.
Waca napisał(a):podpinam się pod kolegę, prosiłbym o namiar na kogoś ogarniętego kto wymieni panewki, najlepiej z podkarpacia
ktry napisał(a):BXE I oczywiście słynne miny BLS . Najdroższe silniki jakie wypuścił VW . Już nawet przebijają ceną 2,0 Tdi. Które są o niebo lepsze ,a opinie nadal mają gorszą od 1,9.
wesol napisał(a):Etam czemu mieliby wycofac tdi. Beda beda.
lucasnufc napisał(a):A co to wnosi, że minęło? Sprawdzałeś jak wygladaja? Ja wymieniłem przy 280tys i wyglądały co najmniej dobrze...
wesol napisał(a):Podpory glowne zawsze przenosza sile z korby na pol. Do tego szybciej dostaja olej czyli tez pod wiekszym cisnieniem jak te na wykorbieniach.
REMBIS napisał(a):Jeżdżę nim od 2009 i jak go kupowałem (był sprowadzony) miał na liczniku 20 tyś. Teraz ma 146 tys km.
Robal_26 napisał(a):Masakraone chyba z ołowiu są robione że tak szybko padają
4xPanewki korbowodu numer 045105701C - z ASO lub sputterowe 71-3904 STD - z Glyco
8xŚruba stopy korbowodu 045105425 Wymiar: M8x1x44
Silikon wysokotemperaturowy do ponownego uszczelnienia miski
Powrót do Leon 2 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości