Uszkodzony samochod sprzedal mi niejaki el_kocurro z tego forum... Oczywiscie mowil ze samochod jest cacy, pelna sciema, pokerowa twarz i lipne kawalki o tym ze sprzedaje bo mu sie samochod znudzil itp.
Nawiasem mowiac byl tez uprzejmy mnie oszukac co do faktu ze jest chipowany. el_kocurro vel Robert Sokolowski twierdzil ze samochod ma 140koni co jak sie po kupnie okazalo bylo klamstwem.
No niewazne.
W kazdym razie po jakichs 3 tygodniach od kupna bardzo sie zdziwilem gdy zapalila sie kontrolka plynu chlodniczego - zbiornik wyrownawczy byl prawie pusty. Przez jakis czas bagatelizowalem i robilem dolewki bo nie wiedzialem czym to moze pachnac. W serwisie jednak mnie uswiadomili

-nowa glowice za ponad 6000zl
-regeneracje za okolo 1200zl
-kupno nowej glowicy firmy AMC z 24 miesieczna gwarancja, koszt niecale 3000pl (dzieki 'mimuszek' za info ze jest taka opcja)
We wszystkich przypadkach dojdzie jeszcze robocizna oczywiscie czyli jak sadze troche ponad 1000zl w ASO
Kupno nowej glowicy odrzucam ze wzgledu na zbyt wysoki koszt, pozostaje wiec regenerowana lub nowa AMC.
Mozecie mi doradzic ktora opcje wybrac?