Jestem tu po raz pierwszy wiec jesli zle zamiescilem temat to z gory przepraszam ale jestem w bladej du** jak to mowia i potrzebuje pomocy. Wykorzystalem wszystkie mozliwosci i rozkladam rece. Szukalem w necie dzwonilem do mechanikow. Moze od poczatku zeby naswietlic zarys problemu. w styczniu 2014 kupilem Seata Leona II 2007 rok 2.0 TDI w zimie. wszystko bylo ok gdyby nie to ze wylaczyl mi sie komputer niby nic dzwonilem do mechanika wiec kazal odlaczyc akumulator po podlaczeniu spowrotem aku po jakis 2 godzinach komputer normlanie wlaczyl sie. przyszla wiosna lato jesien i wszystko bylo ok i tutaj jest problem znowu zima i znowu komputer sie wylaczyl. zrobilem tak ja krok temu odlaczylem akumulator sprawdzilem bezpieczniki pod maska i wszytsko ok ale komputer nie chce sie wlaczyc . elektryka dziala jak nalely chodza szyby lusterka klima centralny itd tylko ardio dziwnie sie zachowalo bo w styczniu jak odlaczylem akumulator to po podlaczeniu go ponownie radio normlanie dzialalo teraz wyskoczyl mi kod do podania