Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
desmoRR napisał(a):Cześć
Co możecie powiedzieć o tym silniku TDI 1.9 105 DPF. Leon za którym się oglądam ma na liczniku 185 000. Może się coś dziać w niedługim czasie po zakupie? Żywotność, pompowtryskiwcze, DPF. Tutaj chyba występuję dwumas?
Pozdrawiam
desmoRR napisał(a):Cześć
Co możecie powiedzieć o tym silniku TDI 1.9 105 DPF. Leon za którym się oglądam ma na liczniku 185 000. Może się coś dziać w niedługim czasie po zakupie? Żywotność, pompowtryskiwcze, DPF. Tutaj chyba występuję dwumas?
Pozdrawiam
michal84 napisał(a):U mnie 230k z tym silnikiem, standardowo przy 200 wymieniony wałek rozrządu i dwumas (na jednomas) od 100k na lekkim chipie. dpf pracuje normalnie. turbo oryg. Moge polecić.
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
bzykofm napisał(a):Jeśli chodzi o komplety dwumasę i cały osprzęt szukaj użytkownika WELMOT na allegro, jest z okolic Łodzi. Najlepiej LUK lub SACHS. Kupowałem u niego cały komplet łącznie z łożyskiem i zapłaciłem niecałe 1400zł. Człowiek ogarnięty, wie co sprzedaje i dobrze doradzi.
mati12 napisał(a):A odnośnie dwumasy lepszy Sachs czy LUK?
mati12 napisał(a):No jeszcze nie ma tragedii
mati12 napisał(a): chciałbym to zrobić za jednym zamachem moze wraz z rozrzadem i olejami
Powrót do Leon 2 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości