przez Beznazwu » 25 stycznia 2016, 20:54
Nie ma błędów. Spalania nie mierzyłem osobiście jedynie patrzę na komputer, ale to ze Leon spała dużo więcej od wcześniej wspomnianego mk4 ALH + nie ulega watpliwości wiec komputer raczej wskazuje poprawnie.
Wiem ze logi to podstawa ale w tej chwili żebym chciał to nie mam jak bo autem jestem za granica.
Jeszcze o jednej sprawie nie wspomniałem auto jeździło z 2 miesiące tylko i wyłącznie w mieście, wyjechałem na trasę i totalnie jechać nie chciało ale trochę go pomeczylem no i jedzie już jak trzeba, może turbo trochę sie zasyfilo przez miejska jazdę.
-- 25 stycznia 2016, 20:54 --
Pobujałem sie trochę po mieście i zauważyłem coś conajmniej dziwnego.
Jak jadę ze stała prędkością lub są małe wahania predkosci przyspieszam delikatnie i zwalniam to komputer pokazuje spalanie chwilowe 30,50 a nawet 88l ale jak zaczynam butować go ostrzej bądź auto jest obciążone pod górkę to spalanie pokazuje normalne o wiele wiele mniejsze dowiedziałem sie ze jakiś mechanik podpinal kompa wiec może coś tam grzebał , nie mam szans dowiedzieć sie co ok robił bo to inna osoba jeździła jeszcze w kraju a ja jestem za granica. Nie mam tez tutaj kabla a jedynie gość sprawdził mi błędy no i nie ma. Czy mógł mi w kodowaniu coś przestawić czy jaki ch*j ?