Witam może ktoś juz miał taki problem i podzieli sie informacjami .Problem występuje w seacie leonie 2006r 1,9tdi 250tys km problem wystąpił już około 20razy Podczas jazdy auto gaśnie przed gaśnięciem niema żadnych objaw typu spadek mocy czy szarpanie po prostu ucina na raz na desce kontrolnej wyskakuje kontrolka trakcji ciśnienia w oponach świece żarowe abs do tego włączają się wentylatory i wskazówka temperatury spada na zero pomimo iz auto jest nagrzane do 90 ,auto postoi 10min czasami nawet i 5h i problem przechodzi normalnie odpala bez problemu . Po podpięciu do komputera zero błędów, .Dzis mnie znów spotkał ten problem podczas jazdy zgasło wentylatory sie włączyły i kontrolki , temperatura spadła na zero, odczekałem okolo15min po włączeniu zapłonu nie bylo słychać wentylatorów a wskaźnik temperatury wskoczył na 90 przekręciłem auto zapaliło .Wyciągnąłem bezpieczniki sprawdziłem ich stan ale co dalej robić z tym

Problem sie zacznie jak auto zgaśnie na autostradzie 400km od domu i co wtedy będę czekał az zachce mu sie jechać?? Mozę ktoś coś mi doradzi nakieruje gdzie szukać?? Zauważyłem ze podczas awarii kiedy nie odpala pompa paliwowa się nie załącza nie słychać jej