Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
noel94 napisał(a):Ile koników przybyło ?
noel94 napisał(a):Dzięki za wypowiedzi .teraz jeszcze dwie sprawy:
158 to sporo, jaki moment przy tym wyniku osiągnięty ?
A druga sprawa jeżeli dwumas ma tlumic drgania i obniżać obciążenie skrzyni to jak wygląda sprawa po wsadzeniu jednomasa do bardziej obciążonej skrzyni po chipie? ?
-- 25 marca 2017, 19:14 --
Jaki warsztat ppolecacie , ja okolice Rzeszow wiec Podkarpacie/małopolskie wchodzi w gre.
creesten napisał(a):..... Ja mam Leonika ktory dostal wirusa przy 185tys. Byl na hamowaniu, zrobilo sie 158bhp....
TuneFORCE napisał(a):creesten napisał(a):..... Ja mam Leonika ktory dostal wirusa przy 185tys. Byl na hamowaniu, zrobilo sie 158bhp....
BLS z DPF i 158KM?![]()
![]()
![]()
W mega zdrowych BXE na mocnym programie może tyle wyjdzie ale nie w BLSie z filtrem cząstek stałych...
JacaTouran1979 napisał(a):Dpf to jedno , ale to malusie turbo kkk .... za h.uk nie nadmucha.
Martin0 napisał(a):Ja mam silnik o oznaczeniu BKC, samochód sprowadzony z Niemiec jakieś chyba 3, albo 4 lata temu z przebiegiem 96tyś. Obecnie ma 140tyś km przejechane i od prawie 2 lat moc podniesiona do 140KM. W tym miesiącu wymieniam kompletną dwumasę bo jest kaput.
Czy to przez chipa, czy też usterka przyszła z przebiegiem? Nie wiem, ale poza tym żadnych innych problemów.
TuneFORCE napisał(a):creesten napisał(a):..... Ja mam Leonika ktory dostal wirusa przy 185tys. Byl na hamowaniu, zrobilo sie 158bhp....
BLS z DPF i 158KM?![]()
![]()
![]()
W mega zdrowych BXE na mocnym programie może tyle wyjdzie ale nie w BLSie z filtrem cząstek stałych...
Powrót do Leon 2 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości