to samo zrobione na tylnej lampce
jutro prześle zdjęcie bagażnika i oświetlenie nóg

taki efekt mialem w poprzednim aucie

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
enka napisał(a):widac 3 paski zimnobialych smd, 15cm kazdy bo 3diody = pasek 5cm
o grzanie bym sie nie martwil bo to sa te slabsze smd, dopiero w przypadku mocniejszych (5050) mogloby sie pojawic jakies cieplo ale nie ma prawa sie nic stac - to moze swiecic godzinami a nawet dniami bez przerwy.
co do opisu - zlutowac plusy z plusami paskow, analogicznie minusy z minusami. zostaje nam kabelek plusowy i minusowy do podlutowania w lampce i to tyle.
lysaglaca napisał(a):A podpowie mi ktoś gdzie i jak zamocować oswietlenie przestrzeni nóg w Leonie 1M oraz gdzie to podłączyć?
Wysłane z mojego Nexus 7 za pomocą Tapatalk 4
lysaglaca napisał(a):A podpowie mi ktoś gdzie i jak zamocować oswietlenie przestrzeni nóg w Leonie 1M oraz gdzie to podłączyć?
Wysłane z mojego Nexus 7 za pomocą Tapatalk 4
swierg napisał(a):neonmat, nie muszisz ciągnąć z podsufitki, wg mnie łatwiej, bezpieczniej i lepiej podpiąć się pod bordnetz w dedykowane miesce oświetlenia przestrzeni nóghttp://leonclub.pl/forum/viewtopic.php?f=41&t=31296
hubi2000 napisał(a):nie
tylko będa ci sie troche świeciły diody w czasie jazdy ale mi to nie przeszkadza
np: tak
hdmc napisał(a):a ja dzisiaj zamontowałem diody podświetlające tunel w lampce podsufitowej tak jak np. w superbie
Powrót do Leon 2 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość