Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Juve napisał(a):Którym kodem mam się sugerować? Tym 1K488..
Juve napisał(a):Eee, to może jesz ktoś mi powie co to jest, albo w jakiej wersji wyposażenia znajduje się taka konsola
misiek_t napisał(a):tak jak pisałeś masz wersję BuissnesLine http://www.youtube.com/watch?v=0noDO645QfI
Radio to pewnie jakiś pierwszy RNS. A grzebień to może zestaw głośnomówiący ... zazwyczaj mikrofon był w lampce schowany, ale może tu inaczej jest.
Żeby zdjąć rączkę to trzeba ją najpierw pociągnąć tak jak by się chciało otworzyć maskę, a następnie w tej pozycji trzymając wyjmujemy plastikową zawleczkę, która znajduje się na rączce (taki prostokąt z tyłu rączki - da się to podważyć śrubokrętem). Natomiast żeby założyć rączkę to najpierw mocujemy rączkę z zawleczką lekko w nią włożoną, a następnie dociskamy zawleczkę.
Najlepiej położyć się na podłodze, lub zobaczyć to za pomocą lusterka.
Juve napisał(a):Podziękowania dla misiek_t
Juve napisał(a):Chodziło mi o żółtą kontrolkę ciśnienia w oponach a nie kierownicy
Juve napisał(a):posiadam radio z mp3 i zmieniarkę na 6 płyt. Nie wie ktoś jak nagrać płytę mp3 tak żeby radio ją widziało?
misiek_t napisał(a):dopompuj koła do odpowiedniego ciśnienia po czym przytrzymaj przycisk "set" na ok 4 sek. jakoś tak to się adpotowało jak dobrze pamiętam...
oczywiscie po prostej, nie skrecajac przez co najmniej 30mTom-Tdi napisał(a):misiek_t napisał(a):dopompuj koła do odpowiedniego ciśnienia po czym przytrzymaj przycisk "set" na ok 4 sek. jakoś tak to się adpotowało jak dobrze pamiętam...
jadąc z prędkością 30km/h
misiek_t napisał(a): A grzebień to może zestaw głośnomówiący ... zazwyczaj mikrofon był w lampce schowany, ale może tu inaczej jest.
seatdomin napisał(a):Witam mam pytanie czy fotele od cupry beda pasowac do zwyklego seata leona 2006 roku bo chciałbym takie kupicbo nie ukrywam ze chciałbym zmienic srodek
Powrót do Leon 2 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość