Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
jaka? Gdzie kupowałeś?Qrczaq napisał(a):U mnie wleci niedługo.
Qrczaq napisał(a):Do 350HP nie ma większego sensu, chyba, że latasz po torach.
spinpoint napisał(a):Mam problem z odpowiednim doborem śrub które podobno potrzebuje do montażu świeżo kupionej QDF116R. W salonie nie wiedzieli, od VW mam informacje, że jest kilka rodzajów i każdy dość drogi od 400 do 800 zł. Czy ktoś to montował w/w szpere do Cupry 1P może mnie pokierować co i gdzie najlepiej kupić ? W sumie to każda informacja związana z montażem będzie cenna
raflo83 napisał(a):spinpoint napisał(a):Mam problem z odpowiednim doborem śrub które podobno potrzebuje do montażu świeżo kupionej QDF116R. W salonie nie wiedzieli, od VW mam informacje, że jest kilka rodzajów i każdy dość drogi od 400 do 800 zł. Czy ktoś to montował w/w szpere do Cupry 1P może mnie pokierować co i gdzie najlepiej kupić ? W sumie to każda informacja związana z montażem będzie cenna
ponieważ też się zacząłem interesować zapytałem się bezpopośrednio w Quaife - jeszcze nie odpowiedizeli. W FAQ na ich stronie jest napisane: "There are no special parts required to install a QUAIFE differential, beyond what may normally be needed to install a stock unit. The basic parts needed will be: differential bearings, transmission or rear end gaskets, and possibly some shims if required."
spinpoint napisał(a):Zamierzasz jezdzic na tor reularnie! Jesli nie to po co ci szpera? Chyba nie szalejesz po drogach tak zeby byla niezbedna w zakretach.:p
caligator napisał(a):Passenger montujac Quaife stwierdzil po jakims czasie z tego co pamietam ze roznicy zbytnio nie odczul
spinpoint napisał(a):To równie dobrze można się pokusić o pytanie czy zakup Cupry był niezbędny do dojazdów do pracy
Mi Quaife nie odpowiedział na zapytanie już z 3 tygodnie, gdybyś miał jakieś niusy proszę o info.
Powrót do Leon 2 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości