Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
winner4 napisał(a):Gdyby ktoś się zastanawiał nad zmianą na poliftowy to szczerze polecam, też się skusiłem i nie żałuję:
Podziękowania dla kolegi konradex93 za rozjaśnienie tematu i miłe spotkanie przy montażu oraz Krzyśkowi z http://vwtech.pl/ który zajął się przerobieniem wtyczki oraz immobilizerem. Wszystko działa jak należy, jestem bardzo zadowolony
konradex93 napisał(a):Ewentualnie gateway jeszcze jeżeli okaże się za słaby.
Marcin_1p napisał(a):No Arczii, widzę że działasz dalej
Arczii napisał(a):Marcin_1p napisał(a):No Arczii, widzę że działasz dalej
Cały czas działamtylko na moje pytanie nikt nie odpowiada
Jakie korzyści dostajemy po zmianie na pełen fis po za wyglądem i dużym wyświetlaczem
Arczii napisał(a):Marcin_1p napisał(a):No Arczii, widzę że działasz dalej
Jakie korzyści dostajemy po zmianie na pełen fis po za wyglądem i dużym wyświetlaczem
Premo napisał(a):Arczii napisał(a):Marcin_1p napisał(a):No Arczii, widzę że działasz dalej
Możliwość załączenia stagingu wskazówek, polskie menu, lepszą widoczność w nocy i sporo innych funkcji.
Sam poluję na taki z poliftowej Cupry lub Cupry R najlepiej i normalnie masakra, jakby nikt nie rozwalił Cupry, a inne części się znajdzie na allegro np zderzaki.
... nie tak to dziala ... na zderzaku nie ma VINu ... w zegarach jestPremo napisał(a):jakby nikt nie rozwalił Cupry, a inne części się znajdzie na allegro np zderzaki.
Guinness01 napisał(a):Witam , posiadam poliftowego Leonka z takimi zegarami jak wyżej , ale nie posiadam w nim Polskiego menu , co ewentualnie zrobić , gdzie się wybrać , co podpiąć aby to menu zrobić Polskie ?
Premo napisał(a):Guinness01 napisał(a):Witam , posiadam poliftowego Leonka z takimi zegarami jak wyżej , ale nie posiadam w nim Polskiego menu , co ewentualnie zrobić , gdzie się wybrać , co podpiąć aby to menu zrobić Polskie ?
Nie we wszystkich jest, jeśli masz 2009 (na pewno), 2010 (przy końcówce powinien być) rocznik to nie będzie.
Tak, w vcds pokazywał tą temperature. A Tobie się wyświetla temperatura?Misiek napisał(a):A masz czujnik w misce?
Misiek napisał(a):u mnie nie, bo nie mam fizycznie czujnika w misce i mam licznik przedlift fis . A czy jesteś pewny że masz fizycznie czujnik w misce a nie na podstawie danych z vcds ?
konradex93 napisał(a):Widzę, że nikt nie pochwalił się zdjęciem po wymianie licznika na poliftowy. Wymiana nie jest skomplikowana wymieniony tylko licznik i pastylki od immobilisera w pilotach. Mój leon to 2006 rok i wszystko pięknie działa, jest polskie menu i test zegarów
Powrót do Leon 2 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości