z lewej halogen, z prawej dzienne
Zostaje ustawienie, wyrzucenie halogenów, podłączenie elektryki
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
F@bian napisał(a):Ja zalozylem 2x 24 diody po dwoch stronach w paskach o to jak to wyglada w nocy.
Ja zalozylem 2x 24 diody po dwoch stronach w paskach o to jak to wyglada w nocy.
oczkolek napisał(a):A panowie uzwględniliście to, że przepisy unijne nakazują aby światła do jazdy dziennej wyłączały się po włączeniu świateł mijania.
wgi napisał(a):Chyba lepiej by wyglądało na zewnątrz tych pionowych części zderzaka tzn na kratkach od halogenów.
No ale to moje zdanie
piter75 napisał(a):Zastanawiam się do czego służą te diody:?
SEBOOL2006 napisał(a):Pokaż fotki jak żeś to zamontował i jak to wygląda
damcar napisał(a):ale nie mogę dodać foty gdyż wyskakuje: Przekroczyłeś maksymalny limit uploadu (1 Bajtów)
piter75 napisał(a):Niemcy sprzedają takie coś:
są jednak dwie małe niedogodności: roczniki 2009+ i cena 179E![]()
tutaj link do sklepu
.
zwirek75 napisał(a):Jedrus, Nie ma to znaczenia, to nie są światła dzienne i nie są uznawane za światła dzienne. Oczywiście w razie kontroli kontrolujący nie musi o tym wiedzieć, ale w wypadku jego podejrzeń i wlepienia mandatu sprawa jest przegrana.
Dodatkowo w 1P nie musisz używać żadnego regulatora zeby uzyskać taki efekt, ale z powodów jak wyzej nie powinno sie tego zrobić.
konstant napisał(a):Wiec co jest nie tak?
konstant napisał(a):Tak samo Policjant moze sie doczepic do osobnych montowanych swiatel do jazdy dziennej jak i do tego regulatora.
Powrót do Leon 2 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości