Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
turak napisał(a):Tak, mój Sprężyny gazowe zestawy łączników. Kwestia wysyłania, cena, płatność rozwiązany. Odnoszą się do tego człowieka. To mój przyjaciel.![]()
michu napisał(a):Zapraszam tutaj , zbierzmy w końcu listę
Siłowniki maski Leon 1P/5F
viewtopic.php?f=14&t=58681
michu napisał(a):Wszystko idzie w fabryczne otwory bez wiercenia - wiec taka masz pewnie różnice jakbyś chciał z innego auta przekładać
arons666 napisał(a):michu, ja też bym chciał taki zestaw podnośników z blaszkami do maski.
Mam pytanko co do samego montażu: trzeba calkowicie odkrecac śruby mocujące maskę ? Czy do wystajacego fragmentu gwintu przykrecamy kolejną nakrętke ?
torzech napisał(a):arons666 napisał(a): Mam pytanko co do samego montażu: trzeba calkowicie odkrecac śruby mocujące maskę ? Czy do wystajacego fragmentu gwintu przykrecamy kolejną nakrętke ?
Jedną trzeba całkowicie odkręcić a drugą poluzować.
"Blaszka" wchodzi pod oryginalne nakrętki.
arons666 napisał(a):Ciekawe czy później po takiej operacji są jakieś problemy z ustawieniem maski ? Bo właśnie odkrecania oryginalnych śrub się obawiam...
arons666 napisał(a):Na jednym ze zdjęć w tym wątku widziałem rozwiązanie z jednym silownikiem. Takim krotkim w okolicach samego zawiasu maski. W ogole nie przeszkadza, nie zajmuje miejsca i jest mało widoczny. A wywiercic dwie dziurki to nie problem. Nie sadzicie ze to lepsze rozwiazanie ?
Ktoś zgłębił ten temat ?
zoltaibiza napisał(a):I takie rozwiązanie to jest dobre a nie 2 amorki długie jak sztyca którą mamy teraz. W dodatku utrudniony dostęp do komory silnika z 2 stron. Juz wolę recznie podpierac maske jak takim "podwojnym" automatycznym rozwiazaniem.. ani to praktyczne ani nie wyglada dobrze.
arons666 napisał(a):Na jednym ze zdjęć w tym wątku widziałem rozwiązanie z jednym silownikiem
Powrót do Leon 2 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość