Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
niestety kazdemu nie dogodzisz, niektorzy mysla ze kazdemu kasa z nieba lecibarteq73 napisał(a):Ja w byłym Leonie też taki montowałem, wyciąłem otwornicą dwa otwory w miejscach gdzie są ori miejsca na kubki. Dorobiłem dwie tuleje aluminiowe z małym rantem (coś jak pierścienie na zegary, tylko wyższe odpowiednie do otworów ) i pomalowałem na czarno. Do tego dwa wieczka, ja wyciąłem z plastiku, i już miałem git.
Pisałem kiedyś o tym produkcie że CCC, ale mnie tu zjedli bogaci zwolennicy oryginału.
barteq73 napisał(a):Pisałem kiedyś o tym produkcie że CCC, ale mnie tu zjedli bogaci zwolennicy oryginału.
Haszeer napisał(a):niestety kazdemu nie dogodzisz, niektorzy mysla ze kazdemu kasa z nieba leci
barteq73 napisał(a):A mi mówili że lepiej wydać setki zł. w ASO, mimo że koledzy oglądali tylko zdjęcia ?
Co do nakładek to jak Sobie dorobisz to takie będą. Ja dotoczyłem plastikowe, żeby były lżejsze. Trzeba dokładnie dorobić żeby na wcisk wchodziły, albo poszukać gdzieś jakiś pokrywek do np. jakiś kubków itp.I do tego wymiaru dotoczyć tuleje, po prostu "Adam Słodowy".
Ja po jakimś czasie połączyłem obie pokrywki razem, czymś na kształt rączki, uchwytu meblowego (oczywiście pasującego do całej koncepcji, a nie drewnianego kuchennego) bo i tak nie wciskałem tam kubków, a miałem dwa dodatkowe schowki.
Grzegi1991 napisał(a):Dzwoniłem kilka dni temu do ASO o cenę ori podłokietnika to od razu sobie usiadłem, cena: 832zł
bzykofm napisał(a):Wiem i dlatego zdecydowałem się na naprawę.
sleeper napisał(a):ja też miałem u siebie połamane dwa zawiasy.
naprawiłem sam i mam święty spokój - koszt ~50zł i trochę pracy własnej
winner4 napisał(a):Sorry, ale 369zł za naprawę podłokietnika to dla mnie jakiś żart i straszne naciągactwo, chyba ich pogięło...
winner4 napisał(a):Sorry, ale 369zł za naprawę podłokietnika to dla mnie jakiś żart i straszne naciągactwo, chyba ich pogięło...
Nie wymagałem szczytu estetyki, mam nadzieję że będzie mocne, poza tym to i tak jest w środku. Jeśli w zawiasach była zatapiana metalowa konstrukcja to piękne raczej nie będzie.Marcin_1p napisał(a):Dodajmy jeszcze za dość niechlujną naprawę
Znam moje możliwości manualne. Zrobiłbym gorzej. Zdecydowanie gorzej a i tak by nie działałoMarcin_1p napisał(a): Myślę, że samemu gorzej byś tego nie zrobił.
rodzyn889 napisał(a):SZUKAM ORGINAŁU, ten cik to słaby wielki taki
-- 25 lutego 2016, 09:40 --
ma ktoś to u siebie?
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=51 ... cket_id=13
potrzebuje poznać rozmiary jak wysoko siedzi
rodzyn889 napisał(a):SZUKAM ORGINAŁU, ten cik to słaby wielki taki
-- 25 lutego 2016, 09:40 --
ma ktoś to u siebie?
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=51 ... cket_id=13
potrzebuje poznać rozmiary jak wysoko siedzi
ja uzywam cika i polecam, ja mam 185cm wzrostu i idealnie lezy reka, rowno z lewarkiem. sa nawet tu foty jak to u mnie leży. obczaj.rodzyn889 napisał(a):Bardziej chodzi mi o wysokość zamocowania, bo nie chciał bym jeździć z ręką pod sufitem
michu napisał(a):Czy mógłby ktoś wrzucić foty kto ma Cikcar armrest , jak wygląda po otwarciu ? czy jest możliwe zrobienie "otworów" Waszym zdaniem pod napoje ?
Będe bardzo wdzięczny, bo znalezienie oryginału w okazyjnej cenie jest "prawie" niemożliwe..
michu napisał(a):Czytałem że komuś się udało ale nie ma fot jak to wygląda. Dlatego pytam o zdanie innych. Foty widziałem, ale brak takich po otwarciu jak to wygląda, tylko zewnątrz. Z instalacją nie ma problemów?
Don't be the same, be better.
rodzyn889 napisał(a):Bardziej chodzi mi o wysokość zamocowania, bo nie chciał bym jeździć z ręką pod sufitem
Ori siedzi idealnie dla kierowcy ok 185cm wzrostu
Tomki napisał(a):Macie może jakieś inne sprawdzone podłokietniki?
Tomki napisał(a):Sprawa ogarniętaoryginalny, kompletnie niezniszczony podłokietnik kupiony za czapkę gruszek leży już w Leoniku
untaztood napisał(a):Jakby ktoś, gdzieś, słyszał, lub widział jakieś info o ori podłokietniku do 1P, w cenie do 400 zł to będę wdzięczny za info
Powrót do Leon 2 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości