Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
monika100kot napisał(a):to jest problem bo kluczyki w środku i trzeba wzywać assistance, ale takie funkcje auta posiadają nawet jak na giełdzie oglądałam skodę octawię i zamknęłam facetowi kluczyki w środku to się troszkę przestraszył i pobiegł je zabrać,
w salonie w funkcja na 100 działała sprawdzałam
misiek_t napisał(a): A co jeśli zostawisz kluczyki w środku??
Norbertoo napisał(a):Po co kupować nowe światła i wpinać je zamiast halogenów, skoro da się zrobić światła dzienne na standardowych halogenach. Wszystko robi się VCDS'em i wtedy halogeny świecą ze zmniejszoną mocą. Zapalają się one automatycznie po przekręceniu kluczyka na zapłon. Światła z tyłu + oświetlenie tablicy jest wyłączone tak jak nakazuje prawo
pkonrad napisał(a):Norbertoo, nie do końca jesteś doinformowany. W Leonach ze starszych roczników nie ma takiej możliwości.
rafi2002 napisał(a):czy ktos probowal zalozyc h7 led w miejsce seryinych swiatel... wyglada na lipe ale moze ktos ma inne doswiadczenia
leo 23 napisał(a):Obecnie mam uaktywnione przez salon Seata tak że światła postojowe mijania i ztyłu całe oświetlenie świeci, powiedzieli że inaczej nie da rady w tym modelu.
zwirek75 napisał(a):Pojawiły się nowe kratki z LEDami DRL - niestety nie ma zdjęć na samochodzie.
http://www.moto-lider.pl/index.php?p843 ... 09-max-led
Raczej nie. Ja je stosuje w celu oszczędzania żarników bixenonowychBymbak napisał(a):Tak w ogóle to po co te dzienne światła? Oszczędność paliwa?
Powrót do Leon 2 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość