Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
saddam napisał(a):Sebool2006, podałbyś link do artykułu? Pisząc "nieoryginalne" masz na myśli np. paski LEDowe czy światła dzienne fabrycznie niemontowane w danym samochodzie (np. dokładane Philipsy z homologacją)?
Woytasio napisał(a):Ciekawe są te ciemne tylko nie wiem jak to się będzie miało do późniejszego przeglądu czy kontroli drogowej.
Seba1988 napisał(a):ale stwierdziłem że na razie nie mam na to środków i założe ledy do jazdy dziennej.
Qrczaq napisał(a):Seba1988 napisał(a):ale stwierdziłem że na razie nie mam na to środków i założe ledy do jazdy dziennej.
Po co kombinować, można przerobić przeciwmgielne na dzienne, jest u mnie w temacie. Lec ma w ofercie wszystko.
Każde dokładanie pasków do karoserii to wieś
lec napisał(a):Swierg brał bardzo podobne u mnie do siebie wo 1P (bez kratek) , tez smoke - zdjecia na aucie mozesz zobaczyc w jego wątku , generalnie bedzie wygladac i swiecic identycznie.
pamietaj ze do Leona z xenonem i bez są osobne wersje:
![]()
http://sklep.motohid.pl/pl/searchquery/ ... =MODSI01FS
Daytime Running Lights Dimming
Decimal Value (Resolution: 1%)
ekcaj88 napisał(a):Nie wiem jak dokładnie działa moduł ale włącza się samoczynnie gdy wyczuje duży skok prądu czyli w trakcie rozruchu
Powrót do Leon 2 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość