wujektomek napisał(a):Słyszałem , że główny problem z ori podłokietnikiem jest taki że nie spełnia on swojej roli gdyż kładąć rękę na podłokietniku nie można swobodnie zmianiać biegów.
To źle słyszałeś.
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
wujektomek napisał(a):Słyszałem , że główny problem z ori podłokietnikiem jest taki że nie spełnia on swojej roli gdyż kładąć rękę na podłokietniku nie można swobodnie zmianiać biegów.
krabol napisał(a):mnie srednio interesuje zmiana biegow bo mam moje ukochane dsg
odpowie ktos jak z tym miejscem na kubki?
krabol napisał(a):bo nowka za 900 pln to lekka przesada
pkonrad napisał(a):krabol, ostatnio miałem do sprzedania nowy oryginalny podłokietnik do 1P za 450zł. Był nawet wystawiony w dziale K/S/Z na forum LCT. Sprzedał się od razu
pkonrad napisał(a):krabol, ostatnio miałem do sprzedania nowy oryginalny podłokietnik do 1P za 450zł. Był nawet wystawiony w dziale K/S/Z na forum LCT. Sprzedał się od razu
tomi86 napisał(a):Ostatnio porównywałem ten pierwszy z ori i Wam powiem ze porażka. Wysoki, nieestetyczny i nieergonomiczny. Wiem że cena fajna ale wybrałem ori.
barteq73 napisał(a):... a że z ręcznego strzelać się nie za bardzo da , to trudno w końcu z inwalidy sportowca zrobić się nie da (oczywiście chodzi o toczydło)...
barteq73 napisał(a):... A jeśli chodzi o sam wygląd to nikt jeszcze z podróżujących nie powiedział że jest coś nie tak z podłokietnikiem.
barteq73 napisał(a):No właśnie pisać każdy może , ale być takim pewnym w swoich wypowiedziach , a na końcu się przyznać że widziało się tylko zdjęcia ....... no cóż pisać każdy może. Dalej potwierdzę że za kwotę w aso oryginał , to nieporozumienie , chyba że uda się gdzieś kupić używany przynajmniej za połowę to tak. Ja szukałem i niestety nie miałem tyle szczęścia i wybrałem taki . Też miałem obawy po fotkach , ale teraz piszę nie jest najgorzej , przynajmniej pasuje mi do czarno-szarej tapicerki i naprawdę nie szpeci , zlewa się w otoczeniu i nie zwraca się na niego uwagi , a działa i oto właśnie chodzi.
barteq73 napisał(a):Czyli sądzisz że na forum piszą sami teoretycy-gawędziarze...dziwne?
chisel napisał(a):Mój oryginalny podłokietnik wrócił od tapicera. Wygląda tak, jak powinien od poczatku, czyli perforowana 1/2 bez czerwonej poświaty
marcink79 napisał(a):chisel napisał(a):Mój oryginalny podłokietnik wrócił od tapicera. Wygląda tak, jak powinien od poczatku, czyli perforowana 1/2 bez czerwonej poświaty
Jak to nie problem to zapodaj fotkę. Wybieram się do tapicera w sobotę i nie wiem czy warto zmieniać layout podłokietnika
chisel napisał(a):marcink79 napisał(a):chisel napisał(a):Mój oryginalny podłokietnik wrócił od tapicera. Wygląda tak, jak powinien od poczatku, czyli perforowana 1/2 bez czerwonej poświaty
Jak to nie problem to zapodaj fotkę. Wybieram się do tapicera w sobotę i nie wiem czy warto zmieniać layout podłokietnika
Postaram się wrzucić na dniach, ale zapewniam, że warto
willhaven napisał(a):ładnie wyszło
Powrót do Leon 2 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość