Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
noktoto napisał(a):FR TDI i TFSI ważą praktycznie tyle samo, więc te z "B" powinny być ok. Nie wiem czemu nie ma info o silnikach 2.0 TFSI
co za debile w tym ASO - nie no masakra - skąd oni ich biorą ? może z irlandiipkonrad napisał(a):Najlepiej powiedzieli mi w HSK w Krakowie. Nie wiedzieli i mieli skontaktować się z IMC i mi oddzwonić. Przed chwilą oddzwonili i powiedzieli, że tego samochodu nie da się już obniżyć i jak mi się źle prowadzi (myszkuje po drodze) to trzeba zmienić amortyzatory
AdamTower napisał(a):co za debile w tym ASO - nie no masakra - skąd oni ich biorą ? może z irlandii
noktoto napisał(a):Chyba, że sprężyny SEAT SPORT to jednak nie to samo co Eibach Pro-Kit...
pkonrad napisał(a):noktoto napisał(a):Chyba, że sprężyny SEAT SPORT to jednak nie to samo co Eibach Pro-Kit...
W tej sprawie to najlepiej byłyby skontaktować się z samym Eibach'em. Może oni byliby w stanie udzielić rzetelnej odpowiedzi, bo na ASO Seata czy nawet imprortera IMC nie ma co liczyć niestety
Piotrek_tdi napisał(a):To samo z tej same fabryki ale z innym znaczkiem ... na 99%
pkonrad napisał(a):Piotrek_tdi napisał(a):To samo z tej same fabryki ale z innym znaczkiem ... na 99%
Czyli z tego co piszecie wynika, że powinienem kupić sprężynki 1P1071605B![]()
Sebalenk napisał(a):A czy po wymianie springów trzeba zrobić geometrie?
pkonrad napisał(a):Ja robię przekładkę w ASO na wiosnę, auto mam już po gwarancji.
pkonrad napisał(a):noktoto, z racji tego że sprężyny od Cotic nie są do Leona 1P, musiałem domówić sobie jeszcze komplet na tył. Niestety nie ma ich na miejscu w IMC, czas oczekiwania na zamówienie to ok. 3 tygodnie (lecą z Hiszpani). Będę je wymieniał pewnie dopiero po 20 marca.
Piotrek_tdi napisał(a):Dziwna scena jakas heh
pkonrad napisał(a):Piotrek_tdi napisał(a):Dziwna scena jakas heh
TZN.
Piotrek_tdi napisał(a):A czy przypadkiem nie jest to dokładnie to samo ? budowa zawiasu we wszystkich 3 autach jest dokładnie taka sama,roznia sie tylko numerkami ? jezeli pasuje to mozesz przeciez zalozyc ten zestaw który kupiłeś...
Piotrek_tdi napisał(a):przyczyną moze byc troche większa masa toledo/altea i dlatego te springi sie roznią
pkonrad napisał(a):noktoto, zamawiałeś już springi czy czekasz na mnie aż zamontuje i napiszę jak się spisują![]()
Powrót do Leon 2 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot], Google [Bot] i 2 gości