Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
kristo napisał(a):na czarnym mi osobiście się podoba![]()
sam kombinuje jak pozbyć się tego znaczka z przodu - najlepiej byłoby oryginalny bez znaczka i miejsca na niego
Przemura napisał(a):a co sądzicie o napisie "leon" na klapie bagażnika wywalać czy malować na czarno, osobiście nie widziałem nigdzie pomalowanych tych liter.
Przemura napisał(a):a co sądzicie o napisie "leon" na klapie bagażnika wywalać czy malować na czarno, osobiście nie widziałem nigdzie pomalowanych tych liter.
AdamTower napisał(a):ja mam pomalowane litery na czarno ....php?user_id=14
klauspolo napisał(a):AdamTower, mogłbyś dać jeszcze jakaś jedną fotke tylnej klapy, bo mi się spodobało, ale jeszcze chciałbym zobaczyć z innego ujęcia
klauspolo napisał(a):Znalazłem taką fotkę z tym, że bez znaczka LEON:
[url=http://img407.imageshack.us/img407/3517/p1020020dt0.jpg]Obrazek[/URL]
Mati_ napisał(a):po rozmowie z lakiernikiem, będziemy ogarniać temat jak śniegi zejdą z tym lakierowaniem lusterek, grilla i zderzaków... noktoto felgi czarne są w planach, ale raczej przez przyszłą zimę jakieś 18 wpadnie, bo chciałbym na wiosne mieć już kompletne graty do bixenonubo bez sensu robić zderzak jak jeszcze nie ma założonych spryskiwaczy...
Koni napisał(a):aaa w HSK w Krakowie za plaster 110 krzyczą i cudem mi na 96 spuścili
Sebalenk napisał(a):Mam pytanie do tych którzy malowali obwódki chromowane grilla na czarno. Po pierwsze malujecie pod kolor nadwozia czy jakiś inny odcień czarnego. Po drugie zdzieracie w jakiś sposób ten chrom czy farba ląduje na chromie? Jeżeli bezpośrednio na chrom to jak to się trzyma nie łuszczy się nic nie ma badziewia?
zwirek75 napisał(a):Hej
Czy ten plaster nie ogranicza troche przeplywu powietrza do chlodnicy/intercoolera ?
Tomek
Stackburn napisał(a):Chłopaki - od góry wystarczy zdjąć te kołeczki , natomiast co z bokami i dołem grila?
Jak to dziadostwo wyjąć , żeby nie połamać? Help.
johnny napisał(a):uważam że z czarnym grillem od Curpy wygląda to lepiej niż ze standardowym srebrnym
klauspolo napisał(a):Znalazłem taką fotkę z tym, że bez znaczka LEON:![]()
Powrót do Leon 2 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości