Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Haszeer napisał(a):u Ciebie pokazuje stopnie celcjusza pod kilometrami, u mnie musze przełączać w opcjach zeby widziec zamiast zegara, da sie to jakos ustawić bez ingerencji w komputer (VAG itp)?
michu napisał(a):Ja u mnie w ogole w opcje nie moge wejsc - tak wyswietla i juzale właśnie znalazłem ten temat i zaciekawił mnie ten swap na licznik z full fisem, i wtedy z modułem komfortu rozumiem, że kierownicę multifukncyjną też mógłbym podłączyć? Podajcie mi proszę numery tych części które potrzebne + opcje modułu komfortu..
Artur z12 napisał(a):Witam. Przyłącze się do tematu zamierza też zrobić taki mod posiadam już licznik z dużym fisem manetki zakupiłem pod komputer pokładowy i tempomat. Mam leona z końca roku 2007 oryginalne jest kierownica multimedialna. Co jeszcze muszę kupić żeby wszytko grało
exb napisał(a):żaden moduł komfort nie jest potrzebny (zrobisz tylko niepotrzebne zakupy). Potrzebny jest "moduł kolumny kierowniczej" który obsługuje manetkę komputera pokładowego (możliwe że nawet taki masz choć mocno bym się zdziwił
).
Artur z12 napisał(a):Witam. Przyłącze się do tematu zamierza też zrobić taki mod posiadam już licznik z dużym fisem manetki zakupiłem pod komputer pokładowy i tempomat. Mam leona z końca roku 2007 oryginalne jest kierownica multimedialna. Co jeszcze muszę kupić żeby wszytko grało
michu napisał(a):Moi drodzy, ja prawdopodobniej mam żadnego modułu - kierownica bez żadnych funkcji "goła" nadal poszukuję info odnośnie numery części ico dokładnie trzeba kupić...
Moduł komfortu co to i do czego służy? to coś innego niż moduł pod kierownicą?
michu napisał(a):Moduł komfortu a moduł kolumny kierowniczej to 2 różne sprawy tak?
Don't be the same, be better.
Haszeer napisał(a):michu napisał(a):Moduł komfortu a moduł kolumny kierowniczej to 2 różne sprawy tak?
Don't be the same, be better.
tak, moduł komfortu jest bodajże od kierunkowskazów. mogłes kupić leosia z takim wyposażeniem już a nie dokladac teraz opcje ktore byly w standardziewiecej kasy wybulisz
Haszeer napisał(a):tak, moduł komfortu jest bodajże od kierunkowskazów
michu napisał(a):Moi drodzy, ja prawdopodobniej mam żadnego modułu - kierownica bez żadnych funkcji "goła" nadal poszukuję info odnośnie numery części ico dokładnie trzeba kupić...
chodzi ci o duży fis?lucasnufc napisał(a):To teraz takie pytanie. Czy do zwykłego leona podejdzie licznik od Fr? Rocznik ten sam
skoro masz reference to duzy fis jest ci zbedny... twoj komputer jest zbyt ubogi aby odczytywac funkcje na duzym fisie. gdybys mial stylance to inna bajkalucasnufc napisał(a):dokładnie tak. Ja mam wersje reference a widze na aukcji licznik od fra...
lucasnufc napisał(a):To teraz takie pytanie. Czy do zwykłego leona podejdzie licznik od Fr? Rocznik ten sam
Haszeer napisał(a):skoro masz reference to duzy fis jest ci zbedny... twoj komputer jest zbyt ubogi aby odczytywac funkcje na duzym fisie. gdybys mial stylance to inna bajkalucasnufc napisał(a):dokładnie tak. Ja mam wersje reference a widze na aukcji licznik od fra...
coyote01 napisał(a):O jakim komputerze piszesz?
Arczii napisał(a):Tak wyświetla mi na full fis
Damianbmwe46 napisał(a):tak wygląda u nas licznik + manetka
Damianbmwe46 napisał(a):czyli uszkodzona manetka by była?
Powrót do Leon 2 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości