Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Marcin_1p napisał(a):No jest inna, na pewno bardziej delikatna. Przynajmniej tak to wygląda na zdjęciu, jeśli tak to można nazwać.
Marcin_1p napisał(a):Brakuje konkretnych zdjęć przedmiotu...
prześlę. Sam jestem ciekaw, bo podejmowałem decyzję bardzo spontanicznie wiedząc, jak ciężko w tej cenie dostać coś oriMarcin_1p napisał(a):Jak przesyłka dojdzie to zrób trochę fotek, jestem naprawdę ciekawy jak to wygląda
BlackIce napisał(a):Może ktoś z forum ma dojścia do takich pakietów MS Design?
BlackIce napisał(a):Może pójdzie to dostać w ASO?
bolek80 napisał(a):Znajdź sobie firmę tfb tuning.Ja kupiłem z wysyłka za 190 zl.Jeszcze nie założyłem ale jest dobrze wykonana i dobrze pasuje.
Haker248 napisał(a):A lotka z ms-design dużo się różni od lotki z logiem seata pod daszkiem?
neonmat napisał(a):no tylko ceny tych RDX zabijaja
neonmat napisał(a):Uczciwe dla bogaczy chyba. Kogo stac zeby dac 8 stow za kawalek plastiku
neonmat napisał(a):A ma ktos moze u siebie taka lotke jak to wyglada na leonie???
http://shop-cartuning.com/pl/produkt/20 ... 067?info=1
nie interesuje mnie ze to nie ori ze laminat pytam tylko czy ktos ma u siebie i czy moze podeslac foto jak to wyglada
BlackIce napisał(a):wydaje mi się że boki są takie bardziej ścięte niż MS
neonmat napisał(a):Jak dobrze zrozumialrm to jest do przed lifta.chociaz nie wiem czy klapy po lifcie roznily sie tez gora
Yosemite napisał(a):ori lotka seat sport ile a aso do 1p ?
neonmat napisał(a):cos okolo 800zl mi gosciu powiedzial w gliwicach w aso
Powrót do Leon 2 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości