Tuchola_BDG nie popadajmy w skrajność akurat sprawdzałem to o czym piszesz i nie było żadnego problemu z jednym wyjątkiem światła potrafią się włączyć. Mianowicie gdy są otwarte wszystkie 4 szyby i zamknę samochodzik z pilota z domykaniem szyb oraz złożeniem lusterek na raz

tylko i wyłącznie wtedy odpalają się na 2 sekundy – mi to w niczym nie przeszkadza

.
Ale jeżeli komuś to przeszkadza to może podpiąć się pod stacyjkę i światła będą się uruchamiały dopiero po przekręceniu kluczyka tylko czy jest sens się tyle bawić i komplikować sobie życie
Jak już się tak bardzo czepiasz szczegółu to powiedz ile razy zastosowałeś się do przepisu sprawdzając wszystkie światła przed ruszeniem po odpaleniu samochodu

czy jak cię zatrzymają co rzadko się dzieje to tłumaczysz się, że przed wyjazdem były sprawne i kończy się na zastosowaniu środka wychowawczego w postaci pouczenia

. Bądźmy ludzmi złośliwość rzeczy martwych mówi, że wszystko ma prawo się zepsuć, gdy to nastąpi wtedy włączasz zwykle światła mijania do puki nie naprawisz alternatora

do czego będziesz zmuszony bo długo tak nie pociągniesz

.
Z tego co mi się wydaje taki moduł jest najmniej inwazyjny w instalacje elektryczna samochodu i do tego prosty w montażu (bez wpinania się pod stacyjkę)
Wiec podsumowując proste, skuteczne i mało inwazyjne dla portfela mnie tam pasuje zadowala mnie w zupełności przy czym wygląda jak by już tam było, a nie jakieś śmieszne dostawki paskowe

oczywiście nie pogardził bym jeżeli ktoś zasponsorował by mi przednie lampy z DRL lub halogeny z DRL bo na takowe opcje po prostu nie mam kasy wole kupić nowe dobre opony co uczyniłem