Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
lucasnufc napisał(a):Jak dla mnie te ledy to całkowita porażka. Ale co kto lubi
bad napisał(a): W takiej cenie to już wstawią Ci soczewki i przerobią lampy fabryczne na ksenony.
bad napisał(a):To co za 1600 nie zrobią przeróbki?
tomek-waw napisał(a):Do kosztu lamp dolicz montaż spryskiwaczy ( cięcie zderzaka lub jego wymiana ) i samopoziomowania.
tomek-waw napisał(a):Do kosztu lamp dolicz montaż spryskiwaczy ( cięcie zderzaka lub jego wymiana ) i samopoziomowania.
bad napisał(a):Biorąc pod uwagę, że ktoś odpuści sobie spryski i samopoziomowanie jaki jest przybliżony koszt samej przeróbki zwykłej lampy na ksenon?
tomek-waw napisał(a):bad napisał(a):To co za 1600 nie zrobią przeróbki?
Nie ma szans.
W halogenach nisko trpche lipa dla mnie
Sebool2006 napisał(a):Arczii, podeślesz info na pw jak zamontowałeś i jakie elementy będą potrzebne ?
Sebool2006 napisał(a):Dzięki
tomek-waw napisał(a):Jedyny problem tego rozwiązania to świecąca kontrolka świateł drogowych.![]()
https://www.youtube.com/watch?v=4cciL8B4S68 ( 18-ta minuta )
gwizdi2907 napisał(a):Panowie mam leona po lifcie i mam tryb auto, ale świateł do jazdy dziennej brak, mam zwykłe lampy, co proponujecie dokupić lub przekodować żeby to działało tak jak należy, czyli w dzień na trybie auto uruchamiały się jakieś światła.
zoltaibiza napisał(a):miro co tam masz włożone ?
miroA3 napisał(a):zoltaibiza napisał(a):miro co tam masz włożone ?
od Leca jakieś na Samsungach SMD
peter85 napisał(a):1bizkit policjant miał rację bo halogeny (światła przeciwmgłowe) w Leonie 1P nie mają homologacji na światła do jazdy dziennej (wiem, że dużo osób tak jeździ ale to nic nie zmienia) więc upierdliwy policjant może ukarać Cię mandatem. Żeby wszystko było zgodnie z przepisami trzeba wymienić halogen na lampę posiadającą homologację na DRL![]()
A proszę :1bizkit napisał(a):Masz jakiś link do tego?
miroA3 napisał(a):A ja sobie dziś aktywowałem opcję wyłączania DRL przy włączonym kierunkowskazie
w polifcie 1p z bixenonem, gdzie w reflektorze są oryginalnie żarówki DRL - da się
TomR napisał(a):Czy do 1P po lifcie ze zwykłymi światłami (nie xenon) można zakodować, żeby światła mijania włączały się automatycznie po włączeniu silnika
jendrek1975 napisał(a):TomR napisał(a):Czy do 1P po lifcie ze zwykłymi światłami (nie xenon) można zakodować, żeby światła mijania włączały się automatycznie po włączeniu silnika
Tu masz kodowanie,domyslam sie że interesuje cie pozycja 3 i 7 :
http://docplayer.pl/18683550-Vcds-adapt ... a-itp.html
Co do kabelka to poszukaj na aliexpres,posiadam taki i jestem zadowolony .
Powrót do Leon 2 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość